Šta je novo?

WinLinux 2003 What is this???

Učlanjen(a)
13.10.2003
Poena
620
skoro sam skinuo winlinux 2003 pa me cisto zanima sta je to u stvari?
Skoro sam "rushio" sistem pa ne bih opet da ga upropastim. Dali je to OS ili samo simulacija Linuxa pod windowsom ?

ZverBre je napisao(la):
skoro sam skinuo winlinux 2003 pa me cisto zanima sta je to u stvari?
Skoro sam "rushio" sistem pa ne bih opet da ga upropastim. Dali je to OS ili samo simulacija Linuxa pod windowsom ?

jel bih mogao ja da dobijem jednu kopiju tog winlinuxa na neki nacin?
ajde mi posalji neki telefon na pp pa da se dogovaramo

Sta vam je bre ljudi?? skinuo pa skinuo od kad je ovaj moj ubogi provajder spustio cenu interneta na 1400 din mesecno (wireless 64 k)
skidam sve sta mi padne pod download :) pokupio sam sve aktuelne viruse,trojance itd.ALI nisam ni ja prost imam dva kompa samo jedan je nakachen na net a na njemu se 2 puta dnevno vrshi format C: :) :) :)

E vidis, ja to isto, wifi samo sa 256kbps... :D Skidam sve, od virusa, bespotrebne muzike... Nocas sam skinuo 2 linuxa, mandrake 9.2 i neki wifi knoopix...

Tako da, molim vas, neka neko kaze sta je to, jer ako je jednostavniji od mandrake-a skinucu i njega jer mi treba nesto za najokorelijeg pocetnika u linuxu.

Pozdrav.

jel bre lalo kakva vam je to neprofitna mreza ?? to se kao net ne placa ili sta? Za 256 kb\s nije nikakav problem to i moj provajder nudi ali za malo jachu cifru.U principu pored skysat-a brzi protok i nije potreban.De pojasni to malo jes da nije tema za ovu sobu al ajde..

Nazad
Vrh Dno