Šta je novo?

Wining Eleven 8 NOVI izasao!

bigone

Čuven
Učlanjen(a)
01.01.2004
Poena
619
Ljudi ima li ko pojma sta je ovo, ista firma KOnami, kao za PES 4, kakva je sad ovo zezancija?

Pa KONAMI pravi i jednu i drugu igru, i kako su neki rekli ovde, to su dve iste igre, samo za razlicita trzista, znaci PES za Evropu, a Winning Eleven za Aziju i Ameriku valjda... mada ne znam da li su iste, zato sto neki govore da Winning Eleven ispravlja bagove is PES-a, a neki kazu da je to ista igrica, e sad kome verovati....

Igra nije ista i uvek postoje male razlike, kao na primer u WE8 se golman sad teze lobuje i sudija vise svira ruku...

Vredi li da se nabavlja, WE8, ako se vec ima PEZ 4??? To je ono?

Malo je bolje optimizovana, tako da ko ima slabiju masinu moze da proba sa WE8. Ja sam uvek prelezaio na WE sa svakim izlaskom novijeg dela, al sad cu da razmislim, sve zavisi od patcheva.

u sustini ne vredi kupovati igru...onaj WE 7 je bio isti kao PES 3[kao sto kazu samo malo optimizovan i sa minimalnim izmenama]...i ovaj je...bolje je uzeti patch za pes 4 nego uzimati WE 8...definitivno...

Ako je istina to sto kazes za golmana (da ga je teze lobovati), mislim da onda vredi preci na WE8, ali pod
uslovom da su ostale stvari iste naravno. Kad neko malo bolje prostudira WE8, neka javi...

Boqyk je napisao(la):
Igra nije ista i uvek postoje male razlike, kao na primer u WE8 se golman sad teze lobuje i sudija vise svira ruku...

To da sudija svira ruku mi se jos nijednom nije desilo u PES4, a mnogo ga igramo...
Ne kapiram sta, kao kad ga lopta napuca u ruku, ili igrac namerno pipne rukom loptu???, nikad to jos nisam video....
A to sto se golman teze lobuje jel to govoris iz svog iskustva ili si procitao negde, takodje da li je mozda ispravljenja glupoca golmana, koji stoje zamrznuti ponekad dok lopta ulazi u go...???

U PEZ 4, sudija svira ruku relativno dosta, puno puta mi se desavalo, ali prosto mi se smuci kada cak i ja postignem gol protiv kompjutera, a golman ni da mrdne, pa makar ono da se baci i sa zakasnjenjem? :trust:
Ne znam kako su toliko glupi ti Japanci, da neke stvari koje su bile dobre u prvom delu oni ovde za-se-ru?!!?!!?!? Kao tekstura trave, golman, nisu to sitnice. (i zamisli da smo kupili originale :) )

Boris Lozac je napisao(la):
To da sudija svira ruku mi se jos nijednom nije desilo u PES4, a mnogo ga igramo...
Ne kapiram sta, kao kad ga lopta napuca u ruku, ili igrac namerno pipne rukom loptu???, nikad to jos nisam video....
A to sto se golman teze lobuje jel to govoris iz svog iskustva ili si procitao negde, takodje da li je mozda ispravljenja glupoca golmana, koji stoje zamrznuti ponekad dok lopta ulazi u go...???
Pa ocigledno ne igrate dosta, a da ne pricam o PES3, gde se svaka treca akcija zavrsavala prekidom zbog ruke. U WE7 i PES4 je smanjen broj prekida zbog ruke, a u WE8 su nasli neku sredinu. Sve ovo sto pricam je vezano za WE8 na PS-2.

E vala bas... i ja ga igram svaki dan (PES4) i nedesava mi se bas toliko cesto da se prekine zbog ruke, dok ovo nepomeranje golmana postaje sve nepodnosljivije...

Ja bih sacekao PES5 i WE9

Ako imas karticu koja je 9200SE ili u tom rangu (ili ne daj boze losija), zaboravi na normalno igranje (bez seckanja). Ja imam 9550 na Athlonu 64 i radi mi strava. Ovo sve vazi za PES4, cisto sumnjam da su u WE8 nesto ekstra smanjili.

Air Jordan je napisao(la):
Nikad mi ruku nije svirao.

Ni meni, ne znam sta lupate za tu ruku, kad se bre to desava, kako znate uopste da je svirao za ruku, sta jel se vidi neka animacija, sta...??

Vala ni meni nije svrirao nikad za ruku! A sa golmanom ja nemam u opste problema, vrlo lepo brani, jedini slucajevi kada ne odreaguje na loptu jesu kad je to stvarno nemoguce odbraniti! PES4 sam instalirao sa dvd-a (a cuo sam od ortaka da ima i na 1cd) i imam instaliran patch 1.1. Inace igram pes4 svakodnevno protiv kompa, ali kad mi dodju ortaci sa gamepad-ovima onda bude havarija!

Poz!

Ocigledno ne igrate dovoljno, ili se igra razlikuje od kopije do kopije, vi kojima ne svira ruku imate originale, a mi pirate, ili obrnuto :)
Ruku stalno, i to ponekad i kada igrac prima loptu, a cak previse sudi i faul u napadu, jedno 3-4 puta minimum na svakoj utakmici, a golman 'ladovina! ;)

moguce je da mi kojima ne sudi igranje rukom igramo manje na visoke lopte, meni se zaista nikada nije dogodilo da svira ruku a odigrao sam brdo utakmica (PES4 PC + Wolf patch). faul u napadu relativno cesto, ako se igrac dosta gura.

Ma ko je rekao da u PES4 mnogo svira ruku? To sam reako za PES3, a u PES4 su znacajno smanjili igru rukom, ali je i dalje ima. Najcesce kad pogodis svog saigraca prilikom suta.

bigone je napisao(la):
Ti si novi Maradona!

:d:

Ne obraćam pažnju na "ence" ali mislim da ih svira... Meni se, naprimer, sviđa što sudija "ne vidi" svaki put faul ili aut ili svira obrnuto (možda namerno). Ovo se dešava jako retko ali daje posebnu draž alo igrate sa živim protivnikom! Krenu komentari: "Vidi al` je slag`o... ; Navija za tebe..." ;)
Naravno, pričam o PES4-ci.

Ne bih bas rekao da daje draz, kad je u moju korist onda je draz, ali kad nije, onda znam do jaja da po***dim!!

hey.... Sinoc sam 4-5 sati igrao WE8i i svirao mi je ruku dosta. Primetno vise nego uh PES4. Sem toga, nisam primetio nikakvu promenu.
Poz

Jel probao neko da igra PES4 preko interneta sa ortakom. Sa obe ISDN linije meni nije igrivo, uvek samo host moze da igra a klijent nema kontrolu???

Nazad
Vrh Dno