Šta je novo?

WinFast TV2000 XP Expert+Girder+KMplayer

priest77

Čuven
Učlanjen(a)
12.10.2004
Poena
750
Kako da podesim Girder da bih mogao da koristim daljinski od TV kartice za pustanje filmova na KMplayer-u?
Citao sam da mi treba plugin za WinFast TV2000 XP Expert ali nisam ga nigde nasao, nasao sam jedan koji mi blokira Girder.

Hvala svima na nepostojecim odgovorima ;)
Da odgovorim sam sebi posto ce i drugima trebati.
Postoji plugin za WinFast TV2000 XP ali on radi samo sa starom verzijom girdera 3.x
U WinFast iskljucite Remote Controller
Plugin cu zakaciti u ovom postu.
Za uputsva pogledajte ove linkove:
jedan
dva
tri

Prilozi

• plugin za karticu.zip
    67.9 KB · Pregleda: 154
Ako moze mala pomoc (veca) kako da koristim Girder da mi radi npr Winamp, BsPlayer, PowerDvd i sl. Imam Girder 4-0-5-2 jer koliko vidim ovde nisu potrebni pluginovi, kao kod 3-jke. Imam WinFast TV2000 XP Expert karticu. I uopste se ne snalazim sa ovim Girderom.
Da li postoji neki tutorial, ili je neko vec napisao detaljnije uputstvo za nas koji ne znamo o ovome nista. Nadam se da nije neki problem. I ako neko vec ima example file za ove programe (novije su verzije pa ne znam da li ce Girder 3 da ih prepozna).

probaj da pronadjes neki girder 3.x i iskoristi taj plugin, ja nisam uspeo sa cetvorkom nista.

Ok. Izgleda da ce za sada tako biti. Napisao si da u WinFast PVR2 treba disable Remote Controller. Da li se to odnosi i na Winfast TV2000 Expert karticu, i zasto je to bitno? Tu ima i opcija MCE remote - meni je iskljucena.
I samo mi nesto nije jasno. Imam instaliran WinFast PVR2. Da li se programi postavljaju u Girderu nezavisno od PVR2, tako da posle mogu da koristim npr. i BSplayer i Winamp i PVR2 sa daljinskog?
Pozdrav

Treba da iskljucis u WinFast, Remote Controller da bi mogao Girder da koristi taj IR.
U Girder ces morati da napravis podesavanja za svaki program posebno, i Winfast PVR2 ces morati podesiti u Girder jer si iskljucio njegov Remote Controller.

Priest i ti koristis PVR2 i Girder?
Da li to znaci da cu svaku komandu za PVR2 morati da postavim u Girderu?
Ili cu jednostavno na Girderu da podesim ON za PVR2, ukljucim ga i koristim iste komande kao i kad sam samo koristio PVR2 (bez girdera)?
Jer nema mi onda nesto to smisla - (sam PVR2 ima opcije za ukljucivanje TVa, Tunera i PowerDVDa) - da podesavam komande pojedinacno za svaki od njih.

Girder je samostalni program, otvoren za kontrolisanje bilo čega, samim tim moraš svaku funkciju koju želiš da Girder odradi i programirati ručno.

Едит: или пронаћи одговарајући плуг-ин за то што ти треба.

Poslednja izmena:
Moras da probas sam da li radi, ja sada trenutno nemam instaliran girder.

Poslednja izmena:
Tako je. U girderu se mora podesavati PVR2,tacnije podesava se svaki program koji on podrzava pojedinacno (TV Tuner PowerDVD).
Izgubice se i ona opcija za gasenje kompjutera, stavljanje u stand-by... Steta jer sam PVR2 je odlican softver.
Jedno vreme ljudi su imali problema sa ovom karticom i daljinskim,medjutim to se resilo novijim drajverima.
Pokusacu da nadjem i plugin. Mada nisam do sada naisao na njega. Hvala.

Nazad
Vrh Dno