Šta je novo?

WinFast TV 2000/XP problem

damirko

Cenjen
Učlanjen(a)
13.11.2009
Poena
154
Dobio sam od druga TV karticu Leadtek WinFast TV 2000/XP i imam jedan veliki problem pa bih vas zamolio za pomoc

14-122-221-01.JPG

Naime uz TV karticu sam dobio i jedan instalacioni CD sa drivers i capturing softwareom
Kada sam probao da instaliram drivers sa CD izbacio mi je gresku Server -Special case

2w5u6bq.png

potom sam rucnom metodom preko device managera uputio na drivers .ini i oni su se instalirali

6g8ylg.png

medjutim nakon instaliranja softwarea za gledanje i capturing sa CD dobio sam gresku No capturing device svaki put kad bi pokrenuo WinFast PVR

wililj.png

Dakle da li iko zna sta bi ovde mogao da bude problem i kako da ga resim posto izludeh sa ovim dva dana se vec maltretiram cak sam preinstalirao i XP i opet ista stvar
Ako neko ima neku ideju bio bi zahvalan :)

Skini zadnji PVR2 i zadnje drivere sa leadtekovog sajta. Koliko vidim ti tu imas jos jednu tv karticu pored ovog leadteka?! Obrisi sve sto si instalirao sa tog cd-a i instaliraj nove drivere, Imao sam tu karticu i lepo radi.

NE to je jedina TV kartica u mom kompu WinFast a ti Kworld drivers su sa tog CD sto sam dobio

evo uradio sam kao sto si rekao i evo skinuti poslednji drajveri sa Leadtek sajta i instalirani

5ts1oz.png

Ali nazalost opet ista stvar se desava software ga jednostavno ne vidi :(

2yjt190.png

Idi na PVR u desnom donjem uglu kod sata. Desni klik misa i uradi update. Vidi sta ti fali.

mozes malo preciznije gde kod sata ako mislis na ikonu u tray bar u windows-u
tu imaju samo dve opcije -nema update

dfvm2x.jpg

He,he.. Pa tebi racunar uopste i ne vidi tu karticu. Izbrisi sve instalirano. Izvadi karticu iz slota i ubaci u drugi ili isti. Vidi da li ti je ubodena kartica lepo.

pa to sam vec radio !
izvadio sam je iz treceg i stavljao u peti PCI slot (mislio sam mozda je problem sa IRQ) preinstalirao windows XP i opet se sve isto desava zato i pitam za pomoc ovde

Prosetaj karticu po svim slotovima. Jesi siguran da je ta karta sto si dobio ispravna?

ovo smrdi da kartica nije ispravna, možeš li probati na nekom drugom kompu ?

Imam jacu verziju te katice WinFast TV 2000 XP DeLuxe i javljao mi se par puta problem da je sistem ne prepoznaje, postoji fix koji treba odraditi u DOS'u - obicno startovanje odredjenog .exe fajla posle cega sve radi kako treba. Cak sam i pronasao uzrok tom problemu, naime kod mene ga je uzrokovalo overklovanje graficke preko ATITool'a.

http://rs256l3.rapidshare.com/files/220209558/fix_TV2000.zip

bootujem se iz DOS-a kad pokrenem TV2KPROM dobijem EEPROM not found
*** odustajem vise od svega izgubio sam 4 dana oko ovoga i stvarno vise nije vredno truda
Hvala vam momci na savetima i na svemu poz :)

Vrh Dno