Šta je novo?

WinFast PX7600 GT TDH

• Začetnik teme Začetnik teme z00la
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

z00la

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2007
Poena
304
Sta mislite o ovoj grafickoj?
Dal' imate neki savet?
Kako da se OverClock-uje ova graficka??
Itd...

Komsija,karta je verovatno odlicna,sto se tice oc-a procitaj malo forum imas ovde svega... Sto kazu neki: da je ovaj forum na engleskom bio bi rame uz rame sa vr-zone,xs...

ja imam neku WinFast PX7600 GT TD ...pretpostavljam da je "samo" razlika u memoriji? ddr2 umesto ddr3🙂

Sta mislite o ovoj grafickoj?
Dal' imate neki savet?
Kako da se OverClock-uje ova graficka??
Itd...
Sta ima tu da se misli kad si je vec kupio, zadovoljava sve potrebe za neko normalno koriscenje malo nize rezolucije i slabija podesavanja u novijim igrama sve ostalo ima da leti, mozda si trebao da uzmes neku iz 8xxx generacije karat zbog Dx10 mada kad se pojavi Crysis neverujem neverujem ni da ce 8800gtx biti dovoljan da to sve radi na max podesavanjima ali videcemo:trust:
Riva Tuner je najboje resenej, obavezno podesi fan na karti u Riva Tuneru na maksimalni broj obrtaja i namesti rivu da se sa podesenim klokovima podize prilikom podizanja sistema za proveru stabilnosti rada koristi 3Dmarkove, u startu podigni klok za nekih 100mhz ali samo na gpu ako prodje 3Dmark05 onda podizi za po 10mhz dok nezakuca u testu nemoj da te brine temperatura karte kad je podesis na maksimalni klok u kome prolazi 3Dmarkove onda polako podizi klok memorije na karti dok ne pokaze artifakte na ekranu, snimaj sve sto radis a najboje je da zapises negde na kojim klokovima radi 100% stabilno da znas ako pukne sistem ili tako nesto da nebi radi sve to ponovo:wave:

Poslednja izmena:
Hvala do sada 🙂 heheh
Ljudi ali imam jedan problem sa grafickom!! sad,...ne znam da li je to normalno ili nije!!
ja sam stavio sve vrste drajvera ali uvek istooo,....
kad god pokrenem igru ili neki film ili nesto sto zahteva da grafika obradi!!
onda meni onako zashtrchi slika kao kad prepoznaje neki novi drajver (u starijim windowsima). Nadam se da me razumete.
I imam josh jedno pitanje:
Zelim da na tv-u pustim da mi radi film ili ALTDVB a da na monitoru pilam kanter ili nesto...
uspeo sam ali predpostavljam da treba neki drugi drajver jerr meni dok igram stalno na tv-u blicna (ljubicata boja)
Nadam se i ovo da me kontate 🙁
Hvala unapred
da li imate neke cakeee ?? ja bas u OC i graficke i procesora (core2) nisam upucen ako mozete da mi pomognete neki link na bench-u ili drugde !! Puno hvala POZZ

Poslednja izmena:
@z00la
Ako i kad budes imao vremena pusti mi na PM broj telefona fiksnog naravno, sve cu ti lepo objasniti ovak je nemoguce pisati u temi o tome ustvari moguce je ali videces jedan kaze jedno drugi drugo onda se pojavi neko ko je nesto nacuo i ti na kraju neuradis nista samo se zbunis, ovako preko telefona i resicemo oc cel masine za 10min:wave:

Josh jedno pitanje malo odstupam od teme !!!
ali,...
jako mi se greje procesor [email protected] sve default i greje mi se do 52 u mirnom stanjuuu !!!! znaci 100% je nesto 🙁
da li je to problem do napajanja??? ili do paste 1! jer malo sam EHHEHEHHE 🙂 razmazao pastuu 😀
znaci i komp mi skroz otvorren i i ii sta joshh,,,....
daaa nije blizu zida niti ormana !!! 😉 kuler standard onaj BOX ili sta je !! aaa graficka mi oko 40 !!! i hdd oko 47 do 55 !!! 🙁 stooo
STOOOO SSTTOOOOOOO
🙂 hehe thanks

NO ?? niko ne zna ??? zasto mi se ceo komp greje ko luddd 🙂
znaci svee i kupio sam drugi hdd sata i on je oko 46 c!!! znaci ne znam 1!! da li je u pitanju ploca !!! razbijam glavuu toliko da ce zid puciii :wall: :wall: :crash: :alo: !!! 😉

druze jel imas ti koji vent mnogo to vreo hard, a jel ti to core temp proc ili ona cpu, cime si merio temp, meni je core 50 a cpu 32 na 2.8GHz sa jednom 8 napred i 12 nazad. Stavi ti lepo jedan veliki vet ispred te otvorene stranice da duva u ceo komp mozda pomogne. Jel koji su ti default klokovi na graf 560/1400 ili 590/1600. Trebala bi opusteno da ide 600/1600+MHz:wave:

Poslednja izmena:
560 700 su mi def a kuler imam onaj standardan sto se dobija uf procesor ! box!
a da li da kupujem kuler za hdd i da li mogu dva kulera za dva HDDa jer ocu josh jedan hdd da ubacim i da li mi za sve ovo dosta napajanje od 380w coolermster ! da li kuleri puno trose??? ! i gde da ubacim jedan veliki KULer !!! PS zelim puno svima da se zahvalim a narocito *****u koji mi dosta pomogao preko fona!!! Thanks mannn 🙂

Stavis 8cu ili nesto vece ispred harda i milina meni oko 30 stepeni. Vidi moju masinu pa zakljuci sto se tice napajanja inace imam 2 8ice i 1 12ku pored svega i + TV tuner i sve radi ok napajanje mlako. Vozao sam i drugarov 7900GS oc 600/1600 cisto da vidim koliko moze i sa 350W Chieftec. Za graiku ti je ok temp koliko je u full loadu ne bi trebala preko 65. Nisi odgovorio za proc cime meris temp i koja je ta 52stepena pozz. okaci jedan screen shoot sa temp:wave: (e aj prodaj proc vidim da radi na 18,6GHz pa onda je to WR hladan ako je tako)

Poslednja izmena:
Ehh ova kartica ce me oterati u 😡 :-devil-:
svaki put kad instaliram drajvere za nju znaci bilo kojiii !!!
uvek kad pokrecem neki program ili neki film igricu itd uvek mi malo zastrci slika !! ZASTOOOOOOOO *??? 🙁
da li neko zna !!?? da li je neko imao ovakav problem ???
da li je to do windowsa !! jer koristim x64 bitni!!!
i da li se mozda zato vise greje i procesor i maticna ???
Thanks POZ:wall: :wall: :wall: :wall:

OO BOzee !!

Niko nema neke ideje ???

brate mili ja bi ti pomogao kad bi prvo znao kako to slika "zastrci". To mi je nejasno totalno.

52 u idle je bas mnogo. proveri da li ti kuler dobro lezi na cpu, tj dal su sve zabice dobro legle u one rupe oko procesora. mada bi ti bilo bolje da kupis neki bolji kuler recimo CM hyper TX intel, dosta je jeftin (mislim da je oko 1800din) a i dosta je dobar.

A da koje ti je napajanje Nokia 380w? Mislim da bi trebalo da uzmes nesto bolje.

mada sad vidim u tvom potpisu da si tvoj cpu kloknuo na 18,6 ghz pa je onda i ta temp za ovaj klok vise nego ok.😀

daa preppravljenoo !! kuler je ok stavljen !! znacii jedino da polomiim plocuuu
aaa zastrci onako ko kad menjas rezolucijuu !!!

Jesi probao da promenis izlaz na grafici posto ima dva mozda te to zeza. ili probaj drugu grafiku od nekog drugara. Za pocetak. a imas i ono krajnje jednostavno reklamacija na kraju

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno