Šta je novo?

Winfast PVR2 како да искључим плави екран?

GoldenBoy

Slavan
Učlanjen(a)
16.01.2006
Poena
309
Имам Leadtek DTV2000 H. Картица ради релативно ок али једна ствар која ми изузетно смета је да се на каналима који имају мало више шума слика с времена на време искључује.

Дакле PVR на тренутке заплави екран што што је стандардно уколико на некој фреквенцији нема сигнала.

Оно што желим јесте да ми као и сваки аналогни ТВ прикаже "снег" а не да се бави тиме да ли на фреквенцији има сигнала или не.

Ако је ово немогуће решити у PVR2 онда је добродошла и свака препорука софтвера који нема ове глупости.

Probaj sa Dscalerom. On ne koristi drajvere od kartice, tako da možda pomogne.

Пробао сам са DScaler-ом али на жалост овај програм не подржава моју картицу. Успео сам нешто да набуџим али све је и даље полу функционално јер морам прво да стартујем PVR2 па онда DScaler (вероватно PVR2 нешто иницијализује).

Да ли постоји још неки програм на сличан фазон као DScaler?
Или је можда неко успео да подеси DScaler на dtv2000 h ?

Пробао сам са DScaler-ом али на жалост овај програм не подржава моју картицу. Успео сам нешто да набуџим али све је и даље полу функционално јер морам прво да стартујем PVR2 па онда DScaler (вероватно PVR2 нешто иницијализује).

Imam isti problem sa dtv2000 h karticom, ali ja nisam uspeo da je napravim da mi bude barem polufunkcionalna. Jel si nesto podesavao u DScaleru ili sta si vec radio?
A i sta znaci ova opcija MCE remote, ili kako vec, i cemu sluzi?

Poslednja izmena:
Probajte obrisati drajvere ili barem disejblovati u system properties, posto smetaju DScaleru, pa zato nece da radi kako treba. Ja sam imao istih problema na tv2000 expert, a od onda nemam uopste instalirane drajvere. Mene jedino muci sto je zvuk u dscaleru jako tih, pa zato razmisljam o kupovini neke druge kartice...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno