Šta je novo?

WinFast PVR - programi poredjani po redosledu koji zelim

bordzija

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2003
Poena
604
Imam TV karticu Leadtek TV2000 XP Expert i koristim program koji ide uz tu karticu WinFast PVR. Kartica radi ok, ali je problem sto nemogu skenirane programe da poredjam po redosledu koji ja zelim. U programu ima opcija Channel Move Up (Down) ali mi se tu nakon pomeranja pomesaju frekfencije i nastane haos.

Ja imam TV2000 XP Deluxe već tri godine i nisam uspeo da poređam kanale kako ja hoću. U početku sam koristio softver koji sam dobio uz karticu, gde naše zemlje nije bilo, pa sam mislio da je u tome stvar (stavljao sam Švajcarsku). Kasnije sam skinuo sa sajta softver koji ide uz tvoju kartu, ali je situacija ista, iako ima opcija da se izabere naša zemlja. Pravo da ti kažem ja sam se navikao, iako ¨navodno¨ imam 120 kanala od kojih naravno stvarnih ima oko 40.

Jel imate zadnje drivere ili još važnije zadnju inačicu software-a?

Inače, ako već ništa ne uspijeva, zapiši si negdje frekvencije pa onda sam sve složi kako želiš. Na kraju možeš i save-ati postavke kanala, no od toga kod mene nema koristi pošto import ne radi. Točnije, radi prvi puta, no kada se ponovno pokrene sve se izgubi...

Ja ne gledam preko kabelske nego imam 7 programa i nije mi problem popisati frekvencije i onda ih poredati kako želim. No za nekoga tko ima 40 programa ovakav način je mukotrpan...

Skinite poslednju zvanicnu verziju drajvera i softvera (~30MB) sa www.leadtek.com i sve moze (redjanje kanala, import-export kanala). Plus mi se cini da radi mnogo brze ;)

Skinuo sam najnovije drajvere i aplikaciju, proba ce biti popodne.
Hvala na savetima.

Ma kako nece. ja imam deluxe karticu i moze i sa starim i sa novim softverom da se redjaju programi, mogo si i da ih imenujes kako oces. Zaista ne znam u cemu je problem. Takodje, sa novim soft i import radi super.
Kod mene je problem sto sa novim softverom dolazi do desinhronizacije zvuka i slike kada se program snima. Sa starim soft to nije bio slucaj.

Ma kako nece. ja imam deluxe karticu i moze i sa starim i sa novim softverom da se redjaju programi, mogo si i da ih imenujes kako oces. Zaista ne znam u cemu je problem. Takodje, sa novim soft i import radi super.
Kod mene je problem sto sa novim softverom dolazi do desinhronizacije zvuka i slike kada se program snima. Sa starim soft to nije bio slucaj.
Imam od prije postavljene sve kanale kako želim i kada radim import tih kanala, oni se pokažu, sve radi, sve super. No onda izađem iz programa, ponovno uđem i nema ničega ;)
Ostalo sve radi, poredanje programa, imenovanje etc.

Može biti da je to do importa koji je od stare verzije, tko će ga znat.

Kad smo već kod desinkronizacije, kad se uđe u postavke, ima tamo postavka capture audio i onda ima opcije pod master stream. Kada tamo stavim na none, onda mi se najkasnije (nakon par sati) snimanja javlja veća desinkronizacija audia i videa. Inače audio kasni u prosjeku 300ms

Zakaj je to tak, valjda zbog ne savršenog signala...

Sa driver-ima i aplikaciom koji sam dobio uz karticu uspeo sam da poredjam programe po redosledu koji ja zelim, ali sam morao izaci iz programa i ponovo u njega uci (bez obzira sto se frekfencije i programi pomesaju - netreba gledati priview). glupo resenje ali tako funkcionise.
Hvala Vam na savetima

jel moze malo uputstvo kako se memorisu kanali po sopstvenom redosledu? hocu da mi na daljinskom na 1 bude rts1, 2 rts2...

Pa skines zadnji softvare i samo radis move up; znači rts1 move up skroz dok nedođe do vrha, rts2 ispod njega itd

nakon pomeranja selektovanih programana pomocu up i down dugmeta moras izaci iz programa i ponovo u njega uci (bez obzira sto se frekfencije i programi pomesaju - netreba gledati priview). programi ce nakon toga biti poredjani kako si zeleo.

Nazad
Vrh Dno