Šta je novo?

Winfast DTV Dongle H problem

triggerNS

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2007
Poruke
7
Poena
301
Poz ljudi,
rešio da vam se obratim jer više ne znam kako da nateram dotičnu karticu da radi kako treba na laptopu.
Možda neko ko poseduje istu ima neku ideju ili savet.

Da ne bi detalje o njoj kuckao, u pitanju je ova kartica http://www.leadtek.com/eng/multimedia/overview.asp?lineid=6&pronameid=403

Sa oficijelnim drajverima i pvr2 na laptopu slika je ok kad priključim na kablovsku ali slika toliko secka tj "mrzne" da je jednostavno ne upotrebljivo, secka na svake 2-3 sekunde.
Probavao sam nekoliko drugih programa ali bezuspešno, to su bili ChrisTV (isto secka i zaglupi mi komp), Dscaler (neće ni da prijavi karticu kako treba, posle 5 min ukočenosti pojavi se neki kanal i kad uđem u podešavanja sruši se ili komp ili Dscaler), jedini koji je uspeo da prikaže "tečno" sliku je IuVcr ali nikako ne mogu da dobijem zvuk.

Probao sam i na Win7 dok sam ga imao instaliranog na laptopu i sa PVR2 isto s*anje.
Sad sam se vratio na XP ali isto.
Na desktop kad je priključim radi sve ok gde je isto XP.
Ono što mi je zanimljivo je da opterećenje procesora na laptopu ne prelazi 20% kad kartica radi.
Laptop je nepoznat, Hasee-nije ni bitno ali ono što je unutra je Genuine Intel T2130 na 1.87Ghz, dual core, 2GB Ram-a, ati 200 mobility integrisana, XP SP3.
Ako sam nešto zaboravio od podataka što bi pomoglo a vi pitajte...

Hvala unapred.
Poz.
 
Probaj sa drugim kodecima....
 
Ako bi mogao da pojasniš, kako da probam s drugim kodecima. Ako misliš na one "pack-ove" klite itd. ni jedne nisam instalirao jer za gledanje video sadržaja koristim plejere sa internim kodecima (vlc, gom, media player classic).
 
Malo da podgrejem temu. Ista USB TV kartica o kojoj je već pričano gore. Radi odlično ne pravi probleme ali postoji li mogućnost sortiranja programa kao i na običnom TVu ili je ja ne nadjoh. To imam na internoj TV kartici staroj 6 godina u desktopu. Normalno proizvodjači hardvera su različiti.
 
Nazad
Vrh Dno