Šta je novo?

WinDVR3 bez zvuka na AIW800XT?

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
Posle mnogo bezuspesnih pokusaja -> nisam uspeo dobiti zvuk u kombinaciji WinDVR3 i AIW800XT ...
Sta treba da stoji pod
1 -Device audio input ....... ?
2 - Sourc ......................... ?
Probao sam sve kombinacije ali bez uspeha.

Masina iz potpisa.

Ukljucio sam timeshifting i dobio zvuk ;)

Mora da radi i bez timeshiftinga. Mene je na staroj instalaciji XP-a zezalo isto to, ali sam imao MMC i radio sledece: ukljucim TV u MMC, pa izadjem iz njega i aktiviram WinDVR. Glupo ali radi. Mozda bi pomoglo i ukljuci/iskljuci timeshifting, nisam probao.

ja sam resavao tako sto prvo ukljucim fly2000, ugasim, ukljucim winDVR i radi. onda moze ukljuc/iskljuc sve do restarta.
probacu time shifting?
edit: ne radi kod mene.

nego jel vam radi daljinac na windvr3, ja imam neku fastcom karticu koja nikad nije izbacila program za winXP, nasao sam neke drajvere ali izgleda da od daljinca nema nista. probao sam i girder i jos neki program. senzor ide direktno u karticu.

Poslednja izmena:
flytv???

Daljinac radi sa WinDVR3

Poslednja izmena:
Vec sam pisao o ovome ali ajde jos jednom.Da bi dobili zvuk u WinDVR 3 morate u sound effect(ikona pored sata u taskbaru)da u meniju speaker configuration kliknete na stavku u sredini( Rear Speaker Out)i ona ce postati Line in.Time gubite 5.1 efekat (ne rade dva zadnja)ali zvuk u WinDVR3 dobijate.Naravno ako ste pozadi sve povezali ispravno.

Radi, to bar nije problem

sa softverom koji ide uz ATI t.j MMC.

Bez njega ne mozes ni da pokrenes karticu.

meni licno radi bez mmc instaliro sam sve gluposti sa diska bez mmc i windvr3 sve radi super jedino neznam sa kojim programom da pokrenem teletext

Uradi isto kao i ja pa ces videti i naravno windvr3 meni je slika fantasticna steta sto nema sta da se snima sa nasih programa

Ne ni kod mene mada sam nesto bio skido sa neta i probavo ali nista ajd ako nesto isceprkas na netu javi a i ja cu da probam

!

Vec sam pisao o ovome ali ajde jos jednom.Da bi dobili zvuk u WinDVR 3 morate u sound effect(ikona pored sata u taskbaru)da u meniju speaker configuration kliknete na stavku u sredini( Rear Speaker Out)i ona ce postati Line in.Time gubite 5.1 efekat (ne rade dva zadnja)ali zvuk u WinDVR3 dobijate.Naravno ako ste pozadi sve povezali ispravno.

Nisam uspeo da pronadjem "Rear Speaker Out" ... moze li malo pojasnjenje.
Ploca sa cipsetom KT400 i int. zvucnom

Vidi ja sam to povezo skroz drugacije na ploci imas prikljicak aux i cd imaju po cetri iglice, onda nadjes kabel koji si dobio uz plocu neznam za tebe ali ja sam dobio_Onda fino nadjes na grafickoj slican prikljucak stiji ti kod tjunera verovatno si se pito za cega je to kad si dobio graficku.Onda lepo to sve spoji ali stavi na cd, bolji je zvuk, posle control panel i namesti u zvucnoj da ti je to ulaz. Drugi nacin dvoklik na zvucnik pored sata, onda options, pa propertis
i strikiraj sve pod playback. Ulaz ti je line in tako isto namestis i na windvr na line in i to je to. Jao kt 400 te sam ploce bas zamrzio nadji bre na pc berzi epox ili abit nisu skupe a jako su dobre i vozi sve bez brige

Nazad
Vrh Dno