Šta je novo?

WinDvr 3 - problem

Van Gogh

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2002
Poena
619
instaliro sam na racunaru ovaj program.....i sada imam problem takav da program nekad radi nekad ne...znaci desava se da nekada kada hocu da pokrenem windvr windows prijavi gresku i ono poznato send /dont send a nekad ga ukljuci i tada radi super....

na racunaru je win xp sp2, svjeze instaliran......

ima li ko kakvu ideju sta moze biti problem?

Meni je odjednom nestala ploča sa komandama, VGUI tačnije...

Sve više i više počinje da me nervira...jako je spor...

a jel ima neki drugi program koji bi preporucili a da ima dobru podrsku za snimanje

I ja da se nadovezem sa vivo na 6600 imam sliku OK ali kad stisnem record prozor sa slikom postane zelen ali snimanje radi OK...
Inace WDM za nvidiu je djubre morao sam da ga deinstaliram probana 4.09 i 4.13 verzija ... PC je nestabilan sa 4.13 a sa 4.09 mora disable/enable driver-a da radim posle svakog restarta :((

Problem mogu biti loše napisani drajveri pa zbog toga windvr ne podržava tvoju karticu. Probaj Cyberlink PowerVCR koji isto snima u mpeg1/2, a uvek ti ostaju alternativna rešenja sa PIC MJPEG kodekom. Pretraši malo forum na temu "capture".

Imam taj windvr i kod mene radi vec duze vreme bez problema, mada je uistinu malo spor...ne znam zasto ti se to javlja, jos je cudnije sto ti nekad radi a nekad nece.

Inace od svih programa u tu svrhu koje sam probao, najbolju i najostriju sliku mi daje ChrisTV, stabilno radi i ima dosta opcija, tako da ti njega preporucujem, nije free, ali.. :eyebrows:

Poslednja izmena:
zeljko je napisao(la):
I ja da se nadovezem sa vivo na 6600 imam sliku OK ali kad stisnem record prozor sa slikom postane zelen ali snimanje radi OK...
Inace WDM za nvidiu je djubre morao sam da ga deinstaliram probana 4.09 i 4.13 verzija ... PC je nestabilan sa 4.13 a sa 4.09 mora disable/enable driver-a da radim posle svakog restarta :((

i ja dobijam zelenu sliku, a nisam probao 4.13. Ima li razlike po tom pitanju?

meni sa 81:95 is 4.13 komp mi je bio nestabilan pa sam uklonio 4.13 nisam probao windvr sa njim...
Stvarno ocaj kako je nvidia odradila podrsku za vivo....

Nazad
Vrh Dno