Šta je novo?

Windvd 7 i divx 6

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Izasli su. Windvd7 nece da radi kod mene, a Windvd6 radi ko lud?
Divx6 ima u sebi i konvertor fajlova.

sto ne radi windvd7?
sta novo donosi "sedmica"

Poz
Turbo
:wave:

JA koristim XP
Trazi Windows Media Format 9.0 ali ni sa tim ne radi???

Kod mene radi sve OK!

Win. XP SP2, najnovije zakrpe, .NET, Win. Media player 10.

Probajte, kome ne radi, da instalirate sve nove zakrpe za Win, ma mora raditi, nema tu sta da ne radi, ipak je to samo player ;)

Meni je WinDVD 7.0 prvi WinDVD koji radi :) Ranije verzije su mi pravile haos po sistemu.

Instalirao i sve radi za sada bez problema, svidja mi se vise nego predhodna verzija. Naravno original mi je kopija :smoke: pa zato sve radi kako treba.

Hmm ni kod mene ne radi, jednostavno kao očita film i to je to, ne pušta uopšte :(

sikili je napisao(la):
Gresis sinak, silno gresis :)
Ne znam zašto greši, ja sam jedno vreme na silu držao WinDVD pošto sam video da ga pola foruma hvali, i ništa... da je bolja slika od PowerDVD-a - nije, da ima više (korisnih) mogućnosti - nema. Jedino što smara sa onom glupom porukom pri startu i puštanju filma...

PowerDVD i WinDVD su klonirani programi, neverovatno je koliko liče jedan na drugi. Lično, koristim PowerDVD6 Deluxe jer mi WinDVD sve do ove verzije uopšte nije radio. Sada opet koristim samo PowerDVD dok ne nerešim problem oko registracije WinDVD 7 :)

Kupi original kopiju WinDvD 7 i resices sve probleme oko registracije. :smoke:

Tako je, pazi da bude legalno.

E danas sam instalirao WinDVD Platinum 7.0 (Release 2) Build 27.071 i radi normalno

Rešio sam problem sa registracijom :)
Legalno, naravno :)

Koliko te je kostala registracija :) ako nije tajna.

Vrh Dno