Šta je novo?

Windrose

Xepoj87

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poena
625
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD 9850x3D / Arctic LF III 360 RGB White
Matična ploča
Gigabyte X870E AERO X3D WOOD
RAM
32GB DDR5 6400Mhz Crucial Pro CL32
GPU
RTX 5090 Gigabyte Aorus Master
Storage
2TB Samsung 9100 PRO, 2TB WD SN3000, 4TB Toshiba N300, 2TB WD Gold, 2x250GB Samsung 850 PRO, 500GB Samsung 860 Evo
Zvuk
Sound Blaster AE-7, Logi Astro A50 gen5, Logi Z5500, B&O H9
PSU
FSP Mega Ti 1350W
Kućište
Fractal Design Torrent RGB White
Monitor
Samsung 65" S90F oled, 55" LG B8 oled
Miš & tastatura
Logitech G915, Logitech G502 X Plus white / ROG Moonstone Ace L white
Ostale periferije
Xbox Elite Series 2
Tablet
Microsoft Surface Pro
Mobilni telefon
Samsung S24 Ultra
Steam
Xepoj_Cp6uje
Pristup internetu
  1. Optički internet
Drugar i ja odigrasmo Windrose demo, seli i presli ceo demo za nekih 11 sati i ako moze i brze, zavisno od toga koliko detaljisete.

U pitanju je piratski survival action adventure naslov. Mozete napraviti sesiju i igrati sa do 3 dodatna igraca.

Za sada mogu samo reci da se nama svidelo, a sam demo nije tako mali kao sto smo inicijalno mislili, ima 3 ostrva, camac, brod i cak i borbu na moru.
Jedino sto mi je bilo malo bzvz, jeste upravo sistem te borbe na vodi, podsetilo me na AC Odyssey, samo mislim da je jos prostije odradjeno, a suigraci svi imaju svoj brod, umesto da mogu da se prijave i budu deo posade, kao u recimo Sea Of Thieves.
Ako se tu malo uozbilje, ova igra bas ima potencijala, lepo izgleda i igriva je.

Evo i nekih mojih random SS:

Prilozi

• Screenshot (445).png
    Screenshot (445).png
    3.9 MB · Pregleda: 30
  • Screenshot (444).png
    Screenshot (444).png
    3.6 MB · Pregleda: 26
  • Screenshot (443).png
    Screenshot (443).png
    3.6 MB · Pregleda: 26
  • Screenshot (442).png
    Screenshot (442).png
    4.2 MB · Pregleda: 28
  • Screenshot (441).png
    Screenshot (441).png
    4.3 MB · Pregleda: 29
  • Screenshot (440).png
    Screenshot (440).png
    3.4 MB · Pregleda: 27
  • Screenshot (439).png
    Screenshot (439).png
    3.7 MB · Pregleda: 32

Uploadovao sam i moj snimak, i ako se ne cuje moj glas, posto igram na zvucnike, a Discord ne moze da se snimi 🙂

I ovo je kraj, gde opremamo brod i izlazimo na more u bitku:

Poslednja izmena:
Još uvek skupljam posadu,al za sada oslična igra...igraće se ovo više sati 😛

20260221214928_1.jpg
Heroj,jesi provalio foru sa rudnicima
ima više tih soba iza kamenih zidova,baš dobra fora

Još uvek skupljam posadu,al za sada oslična igra...igraće se ovo više sati 😛

Pogledajte prilog 529162
Heroj,jesi provalio foru sa rudnicima
ima više tih soba iza kamenih zidova,baš dobra fora
Da, to sam odmah provalio, jer ja cistim sve, ni prasinu ne ostavljam, cak pola sata skacem da pokusam plafone da dokacim koji ne mogu da se dohvate 😀
Poslednji rudnik na 3. ostrvu pogotovo, bili smo razocarani kako je malecni, jer smo se vracali na 2. ostrvo brodicem da bi napravili teleport na 3. ostrvu da prebacimo bakar(nismo znali da se nakon nekoliko dana obnavljaju rudnici, nego da smo ih sve iscrpeli), pa krenuo dalje, pa dalje, pa ispade najveci rudnik, sa fazon 8 mesta za rudarenje 😀

Inace, ceo demo nisam provalio da ima lock neprijatelja, jer mi je drugar na pocetku rekao da nema...kada sam video da je Asmongold ispao pametniji u igri od mene(posto mi svaki njegov gameplay izgleda kao da igra jednom rukom i sa pola mozga), upao sam u depresiju 😀

Lepa grafika(nije toliko kvalitetna, koliko je dizajn lep), jako igriva igra, a cela firma ima 15 ljudi, sto znaci verovatno 10ak max developera, ako i toliko.

Bedak,kasno sam skontao kako funkcionišu topovi,tj dok sam skontao pola života mi odrali na brodu

Uopšte nisam išao za time da je isto ko AC

Sad nemam pojma kako napraviti drugi brod...;P

Au koja zaraza, reko da probam malo ode 3 sata ko nista 😀 Za sada obecava.

Bedak,kasno sam skontao kako funkcionišu topovi,tj dok sam skontao pola života mi odrali na brodu

Uopšte nisam išao za time da je isto ko AC

Sad nemam pojma kako napraviti drugi brod...;P
Hahaha, isto, samo sto sam levelovao brod na 4. nivo, pa sam sporo gubio health.

Dobro je,može se pozvati brod nazad za dvadeset balvana,ako te ubiju na moru.

A može se napravit novi brod ako ti potope brod.

Sve se to radi na doku.

Dodali nešto stvari u Early Access verziji. Dodali grafička podešavanja (Upscalere, FG itd.).

Sad za 4 sata sam sa drugom uzeo brod i otišli smo na Tortugu. Usput prava pustolovina.
Igra pruža dosta stvari za istraživanje i skupljanje pored resursa.
Moguće je da jedan vozi brod a drugi pucaju iz topova, to čak može i jedna igraš samo se prebacuje.

Baš je zabavno, dosta obećava. Možda malo borbu da ispeglaju, hitboxove za neprijatelje i njihov AI koji ume da bude baš nepredvidljiv kad ima više igrača.
Samo odjednom se okrene i udari drugog igrača.

Nismo imali bugove. Performanse sa DLSS na Quality i FG su dobre, bez toga na većoj rezoluciji mučenje jer je UE5.

Molim te mi pojasni to sa deljenjem broda, da li je brod tvoj, a drugar moze samo da puca kada ste na brodu? I ako je i to napredak, nekako mi se cini da bi ovaj drugi dosta oko ship i crew managementa propustio.
Nismo uzeli samo zbog toga sto je ranije svako morao svojim brodom da ide i onda samo 1 brod/igrac da boarduje protivnike...

@Xepoj87 Svako dobije svoj brod kad završi potreban deo questa.
Jedino što drugi igrači ne mogu da rade to je Ship Managment tj. da vide i manipulišu tovarom i itemima na brodu.

Ostalo sve mogu da rade, da uzmu kormilo ili ako su van kormila da dođu na stranu broda gde su topovi i da pritisnu E da i nišane i pucaju.

Da, to nije moglo u demou, znaci uradili su to dosta bolje sada.
Mozda se jos malo ugledaju na Sea Of Thieves, pa uvedu sve da bude deljeno, ali je ovo vec super korak, gde ima smisla igrati zajedno.

Nadam se da ce uvesti i neki licni loot kada se board-uju brodovi, ne samo supplies za brod, ali ima vremena do izlaska igre, za sada uspevam da odolim da je uzmem u ovom stanju 🙂

Nazad
Vrh Dno