B@K@
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2005
- Poena
- 415
Moja oprema
- Laptop
- Lenovo Legion Y540-15IRH
- Mobilni telefon
- Samsung A52s
- Pristup internetu
- Optički internet
Dakle, već duže vreme mi se sporadično i naizgled neobjašnjivo dešava da u pomenutim čet klijentima nailazim na sledeće probleme:
Ima li neko ikakvu ideju do čega je ovo, klijenti su up-to-date, antivirus, ovo-ono, Win7 i "zakrpe", net je ADSL 1024/128 na Veratu?
- Diskonektovanje "samo od sebe", bilo u toku četovanja, bilo kada sam neaktivan. Ovaj problem se manifestuje uglavnom tako što ja četujem s nekim i nisam ni svestan da sam otišao offline, a druga strana me odjednom "izgubi"... Kroz neko vreme, ili se pojavim, ili i sam shvatim da sam otišao offline
- Dok četujem s nekim, jednostavno ne dobijem neke redove koje mi je druga strana poslala. Tačnije, ponekad ih ne dobijem uopšte (MSN, ponekad Gtalk), a ponekad samo nenormalno zakasne i "uguraju" se naknadno među već otkucane redove (Skype)
- Takođe, kada sam u gmail.u, dakle nije uključen Gtalk klijent, iako sam na "invisible", drugi kontakti me vide promenljivo, čas "available", čas "invisible"...
Ima li neko ikakvu ideju do čega je ovo, klijenti su up-to-date, antivirus, ovo-ono, Win7 i "zakrpe", net je ADSL 1024/128 na Veratu?