Šta je novo?

Windows XP won't start

tomn

Slavan
Učlanjen(a)
24.06.2006
Poena
301
Ljudi imam ozbiljan problem i treba mi HITNA pomoc.

Win. nece da se startuje, tj. krene da se startuje, dodje do dijela dje "prolaze" tri plave kockice (laicki pojasnjeno zar ne) i poslije par "prolazenja" se ukoci. i tako stoji.

Inace za sve koji mi mozda mogu pomoci (a da pomoc ne glasi "reinstaliraj win" jer mi je to crnjak, morao bih da prebacujem HD radi podataka u tudj komp) radi se o Duronu na 750MHz, 256MB RAMa, 40GB diska...

Jos da dodm da nisam instalirao u skorije vrijeme nista od programa, drajvera...

Unaprijed hvala

P.S. Windows se sasvim normalno starta u SAFE MODU.

To znaci da neki od uredjaja ne radi pravilno. U safe modu se ne podizu svi drajveri vec samo oni najneophodniji za rad sistema. Stoga ako si u skorije vreme dodavao neki uredjaj, externi ili interni, izbaci ga napolje pa probaj.

Vrlo verovatno da je u pitanju HD.

Hvala na savjetima, rijesio sam problem tako so sam iz safe moda deinstaliro drajvere za sve uredjaje, pa kad se windows start'o normalno onda sam ih instalirao opet, sad radi super. Nadam se da ce tako i nastaviti :)

Poslednja izmena:
Rekoh ti ja da je do drajvera na prvu loptu (sms-om). Vazno da si uspio da sredis problem. Pozdrav. I posjecuj Bench sto cesce :D

Nazad
Vrh Dno