Šta je novo?

Windows XP Theme ?!?!?!?!?!?

Dexter_of_Nis

Čuven
Učlanjen(a)
28.06.2002
Poena
601
Imam problem. U Display Propertiesu sam u delu Appearance promenio Windows and Buttons na Windows Classic Style. Posle toga vise ne mogu nikako da vratim WinXP styleove. Kako da povratim prvobitni izgled XP-a 🙁

Dexter_of_Nis je napisao(la):
Imam problem. U Display Propertiesu sam u delu Appearance promenio Windows and Buttons na Windows Classic Style. Posle toga vise ne mogu nikako da vratim WinXP styleove. Kako da povratim prvobitni izgled XP-a 🙁

pa probaj na kliknes na WINDOWS XP STYLE.Ako nece onda re-instaliraj
Windows.

Ako nece onda re-instaliraj
Windows.
umoci racunar u kadu i ako nece kupi nov 😀 😀
Ne, hocu da kazem da je glupo odmah reinstalirati ako je covek vec zabrazdio u instaliranju stvari koje su mu neophodne, a recimo nije pokusao sve i jos eventualno cuo od nekog sa slicnim problemom kako ga resiti. Osim ako stvarno nije u pitanju fora "a jel treba da upalim pc?"

Pa i nije toliko glupo, meni se desila ista stvar i samo je reinstalacija XP-a pomogla (preko postojece, ne iz pocetka).

Cvele, problem je sto ne postoji Windows XP Style, samo Windows Classic.

U svakom slucaju ThankZ....

Cisto da vidim, selektovao sam windows XP iz Themes drop-owna i opet vratio na classic i normalno radi

soulfly je napisao(la):
Cisto da vidim, selektovao sam windows XP iz Themes drop-owna i opet vratio na classic i normalno radi

I ja isto probo i sve radi..............
Ja ti kazem,reinstaliraj i bice sve super a uzrok je verovatno sam WIN XP.Ume on da napravi neko sra*e.
Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno