Šta je novo?

Windows XP problem :(

Vince Carter

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
649
Posle ciste instalacije XPa, jednostavno ne mogu da posaljem mail iz Outlook Express-a!?!?!?! 'Zelena linija'😀 dodje do kraja i tu se zaglavi, a mail se ne posalje. 😕 Pri tome sa primanjem mailova nema problema, a account je naravno ispravno podesen, Zonealarm je iskljucen a antivirus nije instaliran.
Da li je neko imao slicnih problema?
Takodje forum radi ocajno sporo iz IE6, ne mogu ni da postujem pa ovo kucam iz Me-a (IE 5.5), ali sam vec video u Benchmark sobi da je to cest problem, mada kod mene nije bio izrazen pre reinstalacije.

Svaka pomoc je dobrodosla. 🙂 type; cheers

Update: kada koristim YUBC nalog sve je ok sa slanjem poste (u XPu), a sa EUneta i dalje nece u XPu, a u MEu hoce bez problema????????

A da nisi nešto zeznuo kod smtp servera? Onako, čisto kao ideja...

Heinz je napisao(la):
A da nisi nešto zeznuo kod smtp servera? Onako, čisto kao ideja...

Ne bih rekao, stoji 'relay.eunet.yu', uostalom importovao sam nalog kao i vise puta dosada...🙁

Vince Carter je napisao(la):
Update: kada koristim YUBC nalog sve je ok sa slanjem poste (u XPu), a sa EUneta i dalje nece u XPu, a u MEu hoce bez problema????????

Hmm... kod mene vec 15ak dana imam problem sa Sezamom, a sa YUBC i Drenikom sve radi ok... Cak, sa Sezama imam problem preko njihove 56K linije, a mnogo bolje radi preko 33K linija???? Dal' oni to zezaju?

Kod mene je smtp.eunet.yu
Možda u tom grmu leži zec 😉

Bas tako, za odlazecu postu treba da stoji

smtp.eunet.yu

Mada meni radi i sa relay.eunet.yu type;

da mozhda

Pozdrav

Evo mozhda ovo upali poshto mi se to dogadjalo i meni i ljudima kojima sam instalirao OS-eve ,da sam sve izbrisao ne format c: nego izbrisao i ponovo instalirao OS bilo XP bilo 2000 bilo 98.Verovatno se neshto zeznulo kad si instalirao OS it happens

Pozdrav

Re: da mozhda

Shumaher je napisao(la):
Pozdrav

Evo mozhda ovo upali poshto mi se to dogadjalo i meni i ljudima kojima sam instalirao OS-eve ,da sam sve izbrisao ne format c: nego izbrisao i ponovo instalirao OS bilo XP bilo 2000 bilo 98.Verovatno se neshto zeznulo kad si instalirao OS it happens

Pozdrav

Reinstalirao sam ga odavno, i radi normalno.

Pozdrav

hmm

Pozdrav

Znachi radi sad normalno
Da li su svi tvoji problemi resheni?

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno