ivica
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.09.2002
- Poena
- 680
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel Core Ultra 5 245K cooled with BeQuiet! Dark Rock 5
- Matična ploča
- Gigabyte Z890 Eagle
- RAM
- 2x32GB Kingston Fury 6000Mhz@CL36
- GPU
- Gigabyte RTX 4060 Windforce 8GB OC
- Storage
- Kingston NV3 2TB + HDDs
- Zvuk
- onboard
- PSU
- BeQuiet! Pure Power 12 1000W
- Kućište
- Cooler Master 690 II Advanced.+ 5,25" 4x USB3.0 front panel
- Monitor
- Dell U2312HM
- Miš & tastatura
- Logitech K330, M705
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Imam problem sa ovom nakaradnom kombinacijom i prosto mi je muka shto to moram da radim tako. Neko je pametan isntalirao win xp za na macbook i tako koristeci ga narokao virusima dok sistem nije pao. Uspeo sam nekako da ga povratim ali je bio totalno neupotrebljiv zbog tolikih virusa i odradim backup sa c-a i odluchim se d aga ubijem
Inastaliram ponovo winxp sp3.
Greota al' shta cesh kad ljudi tako oce jer ne znaju da koriste mac os x.
E onda nastaje problem sa zvukom. Ne mogu da napenalim drajvere za zvuk nikako a radili su a ja nisam uradio backup jer je mashina bila u tako grogi stanju da sam jedva uradio backup a kamoli drajvere da chupam.
plocha ima i945gm chipset, cpu merom c2d t7200 4mb l2, 1gb ddr2.
Marvelov gigabit eternet i neki wireless josh nisam doshao do njega jer sam zapeo na zvuku. Macbook je iz 2007-me izgleda. Nigde oznaka nema.
Pomagajte ili cu da roknem mac oc x i neki virtuelni xp ali boljim se da ce da me smore za 3 sata ponovo shto sam to uradio.
Zvuk bi trebalo da je 82801g intel hd audio na ich7-m/u.
Ne prihvata realtek a IDT neki blokiraju a njega forsira windows update. Jedino se napenali sigmatel ali nema tona sa njim a drajver nalegao i naravno winamp mutav.
Ima li negde neko dobar link jer ne mogu da nadjem nikako drajvere za ovo chudo.
Totalno glupa stvar. :wall::wall::wall::wall:
Inastaliram ponovo winxp sp3.
Greota al' shta cesh kad ljudi tako oce jer ne znaju da koriste mac os x.
E onda nastaje problem sa zvukom. Ne mogu da napenalim drajvere za zvuk nikako a radili su a ja nisam uradio backup jer je mashina bila u tako grogi stanju da sam jedva uradio backup a kamoli drajvere da chupam.
plocha ima i945gm chipset, cpu merom c2d t7200 4mb l2, 1gb ddr2.
Marvelov gigabit eternet i neki wireless josh nisam doshao do njega jer sam zapeo na zvuku. Macbook je iz 2007-me izgleda. Nigde oznaka nema.
Pomagajte ili cu da roknem mac oc x i neki virtuelni xp ali boljim se da ce da me smore za 3 sata ponovo shto sam to uradio.
Zvuk bi trebalo da je 82801g intel hd audio na ich7-m/u.
Ne prihvata realtek a IDT neki blokiraju a njega forsira windows update. Jedino se napenali sigmatel ali nema tona sa njim a drajver nalegao i naravno winamp mutav.
Ima li negde neko dobar link jer ne mogu da nadjem nikako drajvere za ovo chudo.
Totalno glupa stvar. :wall::wall::wall::wall:
Poslednja izmena: