Šta je novo?

Windows xp home edition sa portugalskog na engleski

nikola1984

Slavan
Učlanjen(a)
03.09.2004
Poena
309
Molim za pomoc burazer je doneo laptop iz Portugala i win xp je na portugalskom pa bi hteo da prebaci na engleski a da mu sve ostane kako je i bili posto ima mnogo programa koji su mu veoma potrebni a nema ih na cd-ima, samo da napomenem da je win legalan.Jel postoji neki language pack za engleski.Koristio sam search ali nista pa ako neko zna neka pomaze hitno je!

ne

Molim za pomoc burazer je doneo laptop iz Portugala i win xp je na portugalskom pa bi hteo da prebaci na engleski a da mu sve ostane kako je i bili posto ima mnogo programa koji su mu veoma potrebni a nema ih na cd-ima, samo da napomenem da je win legalan.Jel postoji neki language pack za engleski.Koristio sam search ali nista pa ako neko zna neka pomaze hitno je!

Nije moguce prebaciti sa portugalskog ( kao i nemackog, spanskog francuskog italijanskog ..) na engleski jer su oni kompletno razvijani kao takvi, a ne kao srpski gde se na eng verziju samo dodaje language pack.

Tacno tako, ne preostaje ti nista osim instalacije Windows-a koji je na engleskom.

A da odradiš repair sa engleskog diska, uz primenu CD keya sa portugalskog?

Instalacija engleskog XP-a nece uopste "videti" portugalski XP i samim tim, repair ce biti nemoguc.

Narode hvala vam na pomoci kontaktirao sam i microsoft u bg i receno mi je da nema nikakve sanse da win ostane legalanv osim da kupi nov a to mu nije bio cilj pa ce tako i ostati win na portugalskom jer ima dosta programa na kompu koji su mu potrebni a nije dobio instalaciju,a za dva dana koliko je komp kod mene vec sam naucio neke reci tako da ni njemu koji je tamo nece biti problem da radi sa kompom

pozz

Nazad
Vrh Dno