Šta je novo?

windows validation failure , please help me

Levčanin

Cenjen
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poena
169
:bottle:
pojavio mi se u sys treyu neki registracioni harac windowsa,koji me upucuje na windows genuine sajt neki,hoce da skine neki exe fajl za proveru licence valjda,naravno operativni sistem mi je 'pirate tj free' i update je non stop ukljucen i norm je radio,imam xp SP3 win 2008, znaci nije virus ,nego cika Bili trazi svoje i stalno se javlja u task baru i sve mi zablokira ,znaci NERVIRA me OPASNO... izvinjavam se ,valjda se ovo kosi sa pravilima foruma,al meni je potrebno neko resenje (bez reinstalacije sistema i kupovine win licence) tako ako neko moze da mi pomogne pisite i na PM... unapred zahvalan. :sceptic:

Jedina legalna stvar koju možete uradit kod upotrebe nelegalnih windowsa je isključivanje auto update-a
Čak i u firmi gde radim, iako imamo 10-tak legalnih XP-a i jedan Win 2003 Server, auto update mi je isključen, i sve to bez problema radi, a sve što lepo radi ne treba dirati
Veća je mogućnost da se nešto zezne pri tom updajtovanju win-a, i da sistem koji je do juče lepo radio, počne da brljavi, pa dok izađe sledeći update ......

Poslednja izmena:
hvala. Ne znam za update, ali sredio sam stvar tako sto sam preimenovao ona dva wga fajla i win folderu zaduzena za izbacivanje notificacionih poruka.tako mi bilo najednostavnije. mada me win pri svakom bootovanju upozorava da software nije genuine , nadam se samo da za dalje nece nista da se zezne...??? znas kad cu da kupim genuine prozore,srpski ,NIKAD!

mene je na to upozoravao skoro pola godine, kad se cale jednom zaj***o, i uz win update skinuo i tu stvar... u pocetku ti samo upozovara, onda ti govori kako jos nisi resio problem...
Uglavnom, ja tad nisam znao da resim problem, a rusio sam win iz nekih drugih razloga. Imas uputstva na netu kako da se resis te gamadi.
Pozdrav.

ma samo sam preimenovao ta dva fajla i iskljucio update... samo to mi je upalilo. to je bar meni jedino pomoglo da mi sistem radi normalno bez bilo kakvih upozorenja u 'sys trayu',a ono upozorenje je vidjivo samo kad se racunar bootuje tj digne win i pojavi win logo. drugo nista ne znam niti smem da radim ne zelim da skinem neki malware sa neta...

jedino resenje koje bi trebalo da bude dozvoljeno da se komentarise javno na forumu bi glasilo: kupi legalan software.

Yeah, right 😀 Kao da je neko lud da placa legalan win. Postoje ljudi kojima to treba, a nama obicnim smrtnicima nije problem da skinemo win sa net-a 😀
Al odgovor je u skladu sa pravilima foruma 😀

slazem se sa prethodnim postom.Tesla je zeleo da i energija za sve ljude na planeti bude besplatna... to bi i bilo normalno... da su svi ljudi normalni,ali... Slicno je i sa operativnim sistemima.Sta mislim o kupovini ja sam vec napisao,tako da se ne ponavljam,bez ljutnje molim.

Nazad
Vrh Dno