Šta je novo?

Windows Update

soda

Čuven
Učlanjen(a)
09.06.2002
Poena
609
Nije mi radio windows update, i zbog toga i jos nekih problema reinstalirao sam sistem (win XP).

Nakon instalacije i instalacije service packa 1, windows update opet ne radi.

Jednostavno, izbaci stranu Search for Updates i kada kliknem na to, nakon samo par sekundi izbaci da nema nikakvih updatea za download i takođe se podstavka windows sa leve strane zasivi.

Da li je ovo mozda neko sigurnosono resenje M$-sa protiv piratskih kopija ili sta...?

A shto uopste koristis taj win update ???
Mislim da je to obichan krsh :)

U win2k super radi i redovno ga koristim.

Kod mene na windowsu xp radi ali je windows legalan izgleda da se microsoft zastitio.

Kokos je napisao(la):
Kod mene na windowsu xp radi ali je windows legalan izgleda da se microsoft zastitio.
Ma kakvi bre, evo kod mene radi i na legalnom, i na piratskom sa promenjenim brojem + SP1, i cak i na piratskom sa starim dobrim FCKGW... brojem ! :)

A ono o "obicnom krsh-u" bolje da ne komentarisem...:eye: :S
Sam Bog zna u kakvom ti je stanju taj Windows ako ne koristis Windows Update, i to redovno ! :zgran: :what:

drapin je napisao(la):
Ma kakvi bre, evo kod mene radi i na legalnom, i na piratskom sa promenjenim brojem + SP1, i cak i na piratskom sa starim dobrim FCKGW... brojem ! :)

A ono o "obicnom krsh-u" bolje da ne komentarisem...:eye: :S
Sam Bog zna u kakvom ti je stanju taj Windows ako ne koristis Windows Update, i to redovno ! :zgran: :what:

Ma stos je u tome da je i meni radio prtpuno normalno na FCKGW... i sa service packom... ali sada ne radi (prestalo je raditi od prike oko mesec-dva dana).

Reinstaliram sistem (i to vise puta) i opet ne radi, sa istom konfiguracijom, CD-om.... ma sve isto.

Sta bi to moglo biti?

ma win update radi bez problema i sa piratskim kopijama na Ptt-u, dok na tehnicom-u mi ne radi:cuss:

BeastMaster je napisao(la):
ma win update radi bez problema i sa piratskim kopijama na Ptt-u, dok na tehnicom-u mi ne radi:cuss:
mozda je do veze? ja sam presao na verat pre mesec dana i sve mi ide, ako ne tri puta brze (ne bandwidth, vec vreme odziva sajtova)

Moguce je da je do veze, WU zna da bude uzasno spor, pa mozda dodje do nekog time-out-a ako je veza losa...

Inace da pitam i da li ti se uopste WU instalirao, tj. da li su ti se ikada pojavili oni prozori "Checking for latest version of Windos Update", pa "Do you want ti Install trt mrt", pa dva puta tako cini mi se...???

Miroslav je napisao(la):
mozda je do veze? ja sam presao na verat pre mesec dana i sve mi ide, ako ne tri puta brze (ne bandwidth, vec vreme odziva sajtova)
što se veze tiče to je čisto do tehnikoma jer on u Kruševcu ne dozvoljava nikakav upload, čak ni atachment u mail-u ne možeš da pošalješ:( dok download radi ko lud. Što reče darpin potrebna je zadnja verzija WU-a ali on to automatski na početku update-a proveri i instalira.

A jel' neko zna kako da dodjem do linkova da bih update skidao ne direktno iz Windowsa vec putem nekog download managera?

Kod mene radi uvek.Ali uvek ima isti problem.Kada skinem zakrpe posle toga mi se racunar UVEK kada ga prvi put upalim resetuje pole oko 5 minuta,posle radi normalno do sledeceg palenja.I tako do nedogled uvek neka greska sa NV a sta je to ja nemam pojma.Ima li ko slicni problem?
Evo ovo ispise
Parse Error on CMDCD 00000000 000003fc 000000cc 00000000 000483ff

iNCUBUs je napisao(la):
A jel' neko zna kako da dodjem do linkova da bih update skidao ne direktno iz Windowsa vec putem nekog download managera?
naravno da mozes. idi na www.microsoft.com i tamo potrazi sve fix-ove koji ti trebaju. skines svaki zasebno i onda ih rucno instaliras.

windows update je cisto automatizovana operacija koja ti pomaze u trazenju tih apdejta, de se ne bi cimao preko sajta.

BeastMaster je napisao(la):
što se veze tiče to je čisto do tehnikoma jer on u Kruševcu ne dozvoljava nikakav upload, čak ni atachment u mail-u ne možeš da pošalješ dok download radi ko lud. Što reče darpin potrebna je zadnja verzija WU-a ali on to automatski na početku update-a proveri i instalira
znao sam da su dripci, al' ne toliki... sta sve nece izmisliti kod nas :(

Vrh Dno