Srga
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.04.2002
- Poena
- 620
Dodjem u subotu na posao, upalim komp i cepam celo jutro ponudice, predracune skinem mail i to je to.
Posto imam wireless vezu i SP2, Win mi sam skida zakrpe kad ih ima.
Skinem novu zakrpu, nisam ni obratio paznju kako se zove i restartujem racunar.
Nastavljam sa radom (pod tim podrazumevam paljenje Commandera i otvaranje Excel fajlova) i sve sljaka normalno.... dok nisam malo skrenuo...
Na pokusaj otvaranja MyComputera, My Documents ma bilo cega sto ima veze sa Windows Explorerom samo mi se izbaci slika sa desktopa u prvi plan i nestane taskbar i sve ikonice (sa Alt+TAB i dalje mogu da se prebacujem iz aplikacija koje su aktivne) i na tome se sve zavrsava.
Skontam da nije u pitanju neki virus i restartujem masinu i skeniram je sa NOD-om sa najnovijim definicijama.
Naravno ni traga od virusa, ipak nisam bas tolika vuna po tom pitanju.
Skontam da mi nije mozda taj novi update napravio ****** pa da ga obrisem.
Ali naravno, otici u Add/Remove je malo teze kad ti sam Explorer pravi problem i kad ne mozes nigde da udjes sto iole ima veze sa njim.
Odem u safe mode - tamo ista situacija. Samo background preko celog ekrana i ni makac dalje.
Drndao sam se ceo dan i nisam mogao da ga sredim.
Na kraju bekapovao podatke i onda je sledio jedan cuveni FORMAT C: 😉
Jel se ovo desilo jos nekom, jer sam stvarno ostao zbunjen.
Nije valjda MS smislio foru ako imas nesto nelegalno na kompu od softvera da ti ga jednostavno sje**???
Posto imam wireless vezu i SP2, Win mi sam skida zakrpe kad ih ima.
Skinem novu zakrpu, nisam ni obratio paznju kako se zove i restartujem racunar.
Nastavljam sa radom (pod tim podrazumevam paljenje Commandera i otvaranje Excel fajlova) i sve sljaka normalno.... dok nisam malo skrenuo...
Na pokusaj otvaranja MyComputera, My Documents ma bilo cega sto ima veze sa Windows Explorerom samo mi se izbaci slika sa desktopa u prvi plan i nestane taskbar i sve ikonice (sa Alt+TAB i dalje mogu da se prebacujem iz aplikacija koje su aktivne) i na tome se sve zavrsava.
Skontam da nije u pitanju neki virus i restartujem masinu i skeniram je sa NOD-om sa najnovijim definicijama.
Naravno ni traga od virusa, ipak nisam bas tolika vuna po tom pitanju.
Skontam da mi nije mozda taj novi update napravio ****** pa da ga obrisem.
Ali naravno, otici u Add/Remove je malo teze kad ti sam Explorer pravi problem i kad ne mozes nigde da udjes sto iole ima veze sa njim.
Odem u safe mode - tamo ista situacija. Samo background preko celog ekrana i ni makac dalje.
Drndao sam se ceo dan i nisam mogao da ga sredim.
Na kraju bekapovao podatke i onda je sledio jedan cuveni FORMAT C: 😉
Jel se ovo desilo jos nekom, jer sam stvarno ostao zbunjen.
Nije valjda MS smislio foru ako imas nesto nelegalno na kompu od softvera da ti ga jednostavno sje**???