Šta je novo?

Windows Update (download) problem.

mambo

Čuven
Učlanjen(a)
20.05.2002
Poena
619
:?:

Moze li mi neko reci dali na M$crosoftovom download sajtu postoji link gde bih mogao da skinem $E 6 sa SP1 ali full verziju,a ne ono od 400 i kusur kilobajta koja posle startovanja skida IE sa neta...znaci treba mi za W2k IE6 sp1 ali full verzija...jel ima to tamo ,posto ja nikako nemogu da je nadjem....Takodje me zanima posto sam skidao neke zakrpe sa winUpdate za W2k Proff...jel mogu njih da izcupam iz Temp foldera i da ih koristim za Win2K Server (mislim dali je nebitno dal je workstation ili server).... hvala dobrim ljudima na odgovorima.... :wave;

Pa mozes da skines sa tim "Smart" installer-om, pa da fajlove iz Tmp-a sacuvas za kasnije, a u njemu odredjujes koje komponente hoces da instaliras i da li samo za w2k ili full za sve verzije OS-a...

Koliko ja znam nakon downloada i instalacije sve sto si skinuo se brise iz temp direktorijuma

Da, ali ko te sprecava da to izkopiras negde pre nego sto instaler obrise?

Ka d se download zavrsi, Installer ti to lepo saopsti i pita da li zelis da nastavis sa instalacijom, a ti ako hoces mozes da prekines i ako opet poteras Installer nece nista ponovo skidati jer je sve vec tu :).
Postoji i varijanta da se potera Installer, ali da nista ne instalira nego da samo odradi download potrebnih fajlova. U svakom slucaju kad se zavrsi download iskopiraju se svi fajlovi na bezbedno mesto, a sam download traje dovoljno dugo da se provali gde se nalazi taj Tmp direktorijum i kako se zove...

Pa nije bas da pita, evo meni cim zavrsi download pocne sa instalacijom..ne pita nista. Instalacija kratko traje i tada uglavnom stane da pita za reset ili reset later a tada je vec kasno, sve je pobrisano.
Al' dobro nije neki problem, znam da moze da se podesi negde.

Nazad
Vrh Dno