Šta je novo?

Windows Update, al' offline

RazbojNick

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
845
Odakle sa skinem Windows update fajlove, ali za offline instalaciju? Hocu da ih slipstreamujem na disk, smorilo me 4x restartovanje masine posle reinstalacije sistema, a i brze je tako + ne mogu na svakom mestu da koristim brz net ;)

Samo ne recite autopatcher ili ryan integrator...

Sacekaj da se pojavavi SP3 pa ga implementiraj u instalaciju.

jedan od dobrih nacina, mozda najbolji, jer integrise 99,9% update-ova je HFSLIP...ja ne znam koji jos nacini postoje za slipstream osim hfslip-a, rvm-a i nLite-a!? po mom misljenju hfslip je najbolji, kada hoces da radis sa clean update-ima, tj. ne moras da pravis .7z ili .CAB arhive pa da ih integrises uz pomoc drugih programa, vec samo ubacis *hotfix*.exe u odredjeni folder hfslip-a (uglavnom u HF) i ostavis da uradi posao ;)

Dynamic hotfix lists: XP SP2 2k3 SP2 ostali

moze da ti pomogne i c't Offline Update 3.2...on ustvari skida sve update-e sa MS-ovog sajta i pravi .iso sliku koja je spremna za rezanje...
download

Poslednja izmena:
Nema na čemu.:D

p.s. dok sam vozio narodnu verziju win os-a sa tog sajta sam uvek mogao da skinem sve što mi je potrebno. Odličan i vrlo ažuran sajt.
p.p.s. lepa ti cifra, razbojniče nijedan

Poslednja izmena:
Tražio sam to što je skinuto ovim programom, ali nikako da nađem. Pratio sam text iz komandne linije, ali nije to to. Da li može neko da mi pomogne?
Hvala puno.

Vrh Dno