Šta je novo?

Windows tablet sa SIM karticom?

gari

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.08.2015
Poena
79
Zdravo!
Nesto sam gledao po netu u raznim prodavnicama, i cini mi se da nigde nisam primetio neki Windows tablet, a koji ima slot za SIM karticu. Jel ovo slucajnost, ili je to nesto vezano samo za nas (Srbiju), ili ima nesto vezano za Windows zbog cega ti tableti nemaju ovu mogucnost?

Hvala. :)

imam ja nextbook flexx 10.1 koji ima windows i sim karticu
jedino na win10 ume nekada da ne radi tastatura kada je sim kartica ubacena, a na win8 nisam imao tih problema

deluju zanimljivo ti nextbook tableti, posebno i zbog cene. :D jedino sto kad gledam sad njih na ovom sajtu, nigde ne vidim da je navedeno da bilo koji od njih konkretno ima ili nema slot za sim karticu.

sad kad si ti rekao da oni tvoj ima sim karticu - zar je moguce da proizvodjaci ne stavljaju na svoje sajteve da im tableti imaju sim karticu? mislim, mozda onda i neki od onih sto sam do sad gledao imaju sim karticu, a da to nije navedeno, mada bi im to bilo prilicno glupo. :trust:

DODATAK: Uzgred, jel znate kako se pokazuju Vivax tableti?

Poslednja izmena:
Imam ja izvanredni cube i work 8 incha ,dual OS, legalni win 8.1(mogucnost updejta na win 10) i Android. Prezadovoljan sam, ali malo ga koristim zbog upotrebe smartfona.
Ima leziste za sim karticu ali nisam stigao da isprobam i podesim.

Poslednja izmena od urednika:
@borko011, gde si ga kupio i koliko si ga platio?

Narucio sam iz Kine direktno, cekao jedno mesec i po,sa carinom me izasao 140 e.
Inaace prodajem ga za 95. Stoji mi, prosto nemam kad da ga koristim zbog pc i smartfona.
Ima puno testova na yt i hvale ga bas, da ne flejmujem jede ove nextoboxove za uzinu, ekran je odlican ips.

Ja sam juče kupio Lenovo ThinkPad 8 tablet, da 128gb memorije i sim karticom, za 239 evra u Nemačkoj. Odličan tablet, izrada na vrhunskom nivou.

Hvala, poolmaker, na informaciji, to bi bas neko mogao da se opece s tim.

Nazad
Vrh Dno