Registry... A sad zašto se oštetio, može da bude mnogo stvari. U svakom slučaju, ako nemaš backup sledi ti reinstalacija 🙁Bax je napisao(la):Na pocetku butovanja XP prijavljuje da je gore navedeni fajl ostecen i zastavlja se dizanje sistema. Zanima me sta je u njemu i zasto je mogao da se osteti?
Masina nije bila OC, ono sto me zanima je kako se koristi repair mode, po ulasku u njega otvori se neki dos shell i to je to, sta dalje?Alexandar je napisao(la):Da nisi slucajno oc masinu? Kod mene se ista stvar desila kada sam preterao sa overklokom. Probaj da sredis stvar sa original xp diskom u repair modu.
Bax je napisao(la):Sredjeno je. Prekopirao sam istoimeni fajl iz REPAIR direktorijuma doduse 10x manji i radi, al me i dalje interesuje sta se sa XP moze uraditi u slucaju otkaza sem reinstalacije novog sto i nije neko resenje. Da li moze da se pregazi kao 98....
Može. Kada pokreneš instalaciju kažeš mu da radi upgrade i instaliraš u isti direktorijum. Posle moraš samo da reinstaliraš sve drajvere i softver koji se predstavlja kao hardver (FinePrint, Virutal Drive, i slično...).Bax je napisao(la):al me i dalje interesuje sta se sa XP moze uraditi u slucaju otkaza sem reinstalacije novog sto i nije neko resenje. Da li moze da se pregazi kao 98....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari