Šta je novo?

Windows server 2008!

• Začetnik teme Začetnik teme psyman
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

psyman

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2007
Poena
319
Naime danas sam skinuo sa ms-ovog sajta istoimeni os trial verziju na 60 dana i zbog nedostatka vremena nisam se detaljnije pozabavio istoimenim os-om.zanima me sledece: dali se neko susretao sa njime?dali je moguca instalacija igara i njihovo pokretanje naravno?trazio sam recimo drivere za grafulju na nv sajtu i video da ih jos uvek nema.do sada se posle server-a 2000 nisam susretao sa 2003-jkom i istoimenom 2008-icom i zanima me dali vredi upste da se iscimavam oko njene instalacije.svaki info je dobrodosao.poz

server i igre ?!? cemu to?

@IzNoGooD
Serverski OS kao workstation, kazu da je bolji od viste.

Ja sam za sada imao problem samo sa instalacijom skype-a i drajvera za bluetooth (oba problema sada resena) sve ostalo se instalira bez ikakvih problema. Vidi ovaj forum, imas neke spiskove igara koje su kao proverene da rade (a verovatno ce raditi sve bez problema).

@IzNoGooD
Serverski OS kao workstation, kazu da je bolji od viste.

Ja sam za sada imao problem samo sa instalacijom skype-a i drajvera za bluetooth (oba problema sada resena) sve ostalo se instalira bez ikakvih problema. Vidi ovaj forum, imas neke spiskove igara koje su kao proverene da rade (a verovatno ce raditi sve bez problema).

jedino sto nema drivera jos uvek za on board sound ***.inace ovako sljaka ok za sada.hvala za link:wave:

Ako postoje drajveri za vistu radice i na serveru, moji od onboard realteka rade odlicno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno