Kao sto napisah gore otprilike...sve je bilo ok lep suncan dan , i krernoh ja da napravim dvd image na hard disku konkretno na particiji "D" (200GB) i tako upali se nero i krenem ja rezem i nesto sporo ide i kad je doso na nekih 23% ZOOM ....Windows poruka "Unable to read from ''c'' c i unreadable or corupted"....hmm ja reko OK
kad ono ja da probam my computer OPA jos nekih greski i tako sta god stisnem greska ....a nero i dalje radi u pozadini
i ok ja reko mozda prodje ako ga resetujem
ali op posle ocitavanja memorije nema ntldr fajla i nece startuje ...tj izgleda kao da je ceo "c" na kome je windows ''corupted"... I ja reko ma ok sad cu ja format "c" pa ce da radi lepo
. I tako formatiram ja C particiju instaliram windows i sve programe sta mi trebalo .... i reko daj da narezem ja taj dvd
. Krenem opet burn ovoga puta sam cak pravio image sa nero6 , prethodni je bio nero7 i epilog isti
c unreadable i tako to....
Znachi radi sve ok koliko sam video dok nekrenem da pravim taj image :/ , a sa tog diska sam prethodno instalirao na 20 racunara 3dstudiomax8....
U pitanju je windows2000 original .... virusa nema tj pretpostavljam da je prso hard tj particija samo nije mi jasno sto to radi kad krenem image pravim i to pravim image na d particiji...
citao sam nesto na stranim forumima kao da veliki hard diskovi prave gresku neku pri kopiranju velikih fajlova i bla truc tako nesto ali ne znam dal to uopste ima veze ovde....
tako da ono da bio mogao rezem na mom compu pomazite BRE !
hvala :wall: :wall: :wall:
Znachi radi sve ok koliko sam video dok nekrenem da pravim taj image :/ , a sa tog diska sam prethodno instalirao na 20 racunara 3dstudiomax8....
U pitanju je windows2000 original .... virusa nema tj pretpostavljam da je prso hard tj particija samo nije mi jasno sto to radi kad krenem image pravim i to pravim image na d particiji...
citao sam nesto na stranim forumima kao da veliki hard diskovi prave gresku neku pri kopiranju velikih fajlova i bla truc tako nesto ali ne znam dal to uopste ima veze ovde....
tako da ono da bio mogao rezem na mom compu pomazite BRE !
hvala :wall: :wall: :wall: