Šta je novo?

Windows puca tj c: particija prilikom pravljenja image file u nero-u

Jowan

Slavan
Učlanjen(a)
19.05.2006
Poena
304
Kao sto napisah gore otprilike...sve je bilo ok lep suncan dan , i krernoh ja da napravim dvd image na hard disku konkretno na particiji "D" (200GB) i tako upali se nero i krenem ja rezem i nesto sporo ide i kad je doso na nekih 23% ZOOM ....Windows poruka "Unable to read from ''c'' c i unreadable or corupted"....hmm ja reko OK :) kad ono ja da probam my computer OPA jos nekih greski i tako sta god stisnem greska ....a nero i dalje radi u pozadini :) i ok ja reko mozda prodje ako ga resetujem ;) ali op posle ocitavanja memorije nema ntldr fajla i nece startuje ...tj izgleda kao da je ceo "c" na kome je windows ''corupted"... I ja reko ma ok sad cu ja format "c" pa ce da radi lepo :) . I tako formatiram ja C particiju instaliram windows i sve programe sta mi trebalo .... i reko daj da narezem ja taj dvd :) . Krenem opet burn ovoga puta sam cak pravio image sa nero6 , prethodni je bio nero7 i epilog isti :) c unreadable i tako to....

Znachi radi sve ok koliko sam video dok nekrenem da pravim taj image :/ , a sa tog diska sam prethodno instalirao na 20 racunara 3dstudiomax8....
U pitanju je windows2000 original .... virusa nema tj pretpostavljam da je prso hard tj particija samo nije mi jasno sto to radi kad krenem image pravim i to pravim image na d particiji...

citao sam nesto na stranim forumima kao da veliki hard diskovi prave gresku neku pri kopiranju velikih fajlova i bla truc tako nesto ali ne znam dal to uopste ima veze ovde....

tako da ono da bio mogao rezem na mom compu pomazite BRE ! :)

hvala :wall: :wall: :wall:

Proveri bad sector-e na c: particiji meni se desavalo nesto slicno !!!
Znas da Nero prvo kopira sve u Temp folder pa tek onda reze.Ako imas bad sektore Nero ne moze da ocita i izdaje ti gresku.Probaj HDD Doctor iskeniraj particiju ! ! !
Ako imas bad sektora probaj HDD Regenerator 1.51 meni je odradio posao na 58% bad sector-a

Ma kompjuter sve normalno radi svi programi evo sve ali se to desava samo kad pravim taj image a iskreno ne zelim da probam pravim image vishe jer me mrzi da reinstaliram opet :type:
nema bad sectora.... sta ja znam mozda ima neki bug ili greska koja se napravi prilikom rezanja image...

nema veze stavio sam alcohol pa ce vidim

Ma kompjuter sve normalno radi svi programi
Ne znaci da ako ti svi programi rade normalno da ti je komp ispravan, jer vidis Nero ti pravi probleme. Da li si testirao sve komponenete ponaosob?
Kad trazis problem a nisi siguran da li je do hardvera ili softvera uvek prvo pocinjes od hardvera, pa ako je tu sve u redu prelazis na softver.

Nazad
Vrh Dno