Šta je novo?

Windows problem

maratonac

Slavan
Učlanjen(a)
30.07.2006
Poena
319
Kada ubacim DVD novina Digital,sve se lepo pokrene,mislim na automatsku reprodukciju,i onda mi izbaci poruku da program ne moze da se pokrene zato sto fali lilbrary datoteka MSVCR80.dll,koju zahteva OFFICE12?Ovo mi se desavalo sa jos par programa,i koliko sam ukapirao mislim da ima neke veze sa programima koji su uradjeni u flash-u.
ako ima neko ideju kako da ovo resim neka javi,ili kako da instaliram ovu library datoteku

Instaliraj .NET 2.0
Bas sam juce instalirao autopatcher za oktobar2006.,a i od ranije imam instaliran .NET Framework 2.0,ali mi u Add/Remove programs pokazuje da imam i .NET 1.1.
Probacu opet da instaliram .NET 2.0,pa da vidim sta ce biti.
Inace ovo mi se desavalo i kada sam pokusavao da instaliram Call of Duty 2,isto nije htelo da pokrene autostart.
Inace da napomenem da imam instaliran Office 2007.
Poruka koju mi izbacuje izgleda ovako:
Digital.exe je imao nepovratnu gresku
nedostaje MSVCR80.dll(required by C:\PROGRA~1\COMMO~1\MICROS~1\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL)
Proveri da li je instaliran.
moje izvinjenje zbog pola srpskog pola engleskog teksta.

Poslednja izmena:
Bas sam juce instalirao autopatcher za oktobar2006.,a i od ranije imam instaliran .NET Framework 2.0,ali mi u Add/Remove programs pokazuje da imam i .NET 1.1.
Probacu opet da instaliram .NET 2.0,pa da vidim sta ce biti.
Inace ovo mi se desavalo i kada sam pokusavao da instaliram Call of Duty 2,isto nije htelo da pokrene autostart.
Inace da napomenem da imam instaliran Office 2007.
Poruka koju mi izbacuje izgleda ovako:
Digital.exe je imao nepovratnu gresku
nedostaje MSVCR80.dll(required by C:\PROGRA~1\COMMO~1\MICROS~1\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL)
Proveri da li je instaliran.
moje izvinjenje zbog pola srpskog pola engleskog teksta.

Jel ti se to desavalo pre instalacije Office 2007?

Javicu kada ga resim🙂
Probao sam da instaliram .NET 3.0 ali instalacija trazi download sa interneta(oko 30 Mb),ali sa mojim dial-up-om to ce da traje i traje i traje.....

reinstalirao sam windows,i sada sve radi sjajno,mada jos nisam instalirao office 2007,iskreno da ti kazem plasim se da se opet ne dogodi isto pa ga mozda i necu instalirati.

Nazad
Vrh Dno