Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Jel instalirao neko Here Drive+, a bez plaćanja onih 1800 din?
Mogao sam na 520, ali sad na 720 neće?
Ako može neka pomoć na PM, putujem u inostranstvo pa mi baš treba, a žao mi kinte.
Hvala.

Eto ti kolega po telefonu, MICRO, on ti je inače najveći "hakler" na ovoj temi. :d

Eto ti kolega po telefonu, MICRO, on ti je inače najveći "hakler" na ovoj temi. :d

Ja haker ???? hahahah ... dobar vic. Ne znam odkud ti ta ideja. :D .

gileip: wp_ss_20131108_0001.png Taj proxi sam ja koristio . Ali stavi vremensku zonu Arizona, iskljuci GPS, i region naravno SAD .

Pa nikada je i nisu naplaćivali.To je ona varijanta sa beskonačnim trial software.
A za vas zaljubljene u android i Google Inc.Evo šta ljudi misle o vašoj fori zvanoj, "open source" OS.Pogotovo zbog otvorenog bojkota MS-a, od strane Gugla.
Plus im i ovi genijalci iz MS board-a, pustili besplatani " Microsoft Office Mobile" na Google Play. :lupko:
Citiram:
"Google monopolized everything they can get their greedy hands on.
They're trying to "unify" the google experience (similar to MS) but instead of being an open platform, they shun out anything that doesn't have google stamped on it, and have made it so hard for anyone else to use their services.And people call Microsoft a monopoly?"

Poslednja izmena:
Pa nikada je i nisu naplaćivali.To je ona varijanta sa beskonačnim trial software.
Ja pricam o buducem a ti o proslom vremenu
my3a3e8a.jpg

Verovatno nije imao 305 pregleda. ;)

Na linku je samo pisalo aprili-li...:beat:

A za vas zaljubljene u android i Google Inc.Evo šta ljudi misle o vašoj fori zvanoj, "open source" OS.Pogotovo zbog otvorenog bojkota MS-a, od strane Gugla.
Plus im i ovi genijalci iz MS board-a, pustili besplatani " Microsoft Office Mobile" na Google Play. :lupko:
Citiram:
"Google monopolized everything they can get their greedy hands on.
They're trying to "unify" the google experience (similar to MS) but instead of being an open platform, they shun out anything that doesn't have google stamped on it, and have made it so hard for anyone else to use their services.And people call Microsoft a monopoly?"

Brsplatan je samo za gledanje dokumenata. Ako želiš da izmeniš nešto, onda mora da se plati. Pored svih ostalih office paketa na Androidu, MS Office sa ovim načinom korišćenja nikome nije potreban.

Za ostatak pljuvanja po Googleu, nemam nameru da repliciram, jer takve izjave stižu od monopoliste koji gubi monopol i plače zbog svojih pogrešnih poteza.

Btw, ne znam na koji način pratiš forum, samo želim da ti kažem da su tvoje poruke nečitke kada koristiš plavu boju za ime korisnika kojeg citiraš ili kome se obraćaš.
Ako se koristi tamna pozadina onda se tekst plave boje teško čita.

Nisam znao za ovo, da mi je nečitak color font...Preko TT-a se kod mene normalno vidi.
Na big screen-u mi je uvek "Benchmark Blue".Crna pozadina zamara oči i teže je uraditi past/copy za označeni tekst. :type:

Nisam znao za ovo, da mi je nečitak color font...Preko TT-a se kod mene normalno vidi.
Na big screen-u mi je uvek "Benchmark Blue".Crna pozadina zamara oči i teže je uraditi past/copy za označeni tekst. :type:

Pogledaj sam..

uploadfromtaptalk1396343379777.jpg

Ja koristim tamnu pozadinu i na telefonu i na PC, i nisam primetio da mi nesto smeta plava boja, da se tesko cita. Inace meni bas tamne pozadine odmaraju oci.

+1

Poslednja izmena:
wp_ss_20140401_0001.pngwp_ss_20140401_0002.pngwp_ss_20140401_0003.png

ovo mi izlazi kada pokusam da instaliram Smart Shoot na Lumiji 820, da li uopste može da se na njoj instalira?

Nope."Pametna fotografija", radi samo na PureView kamerama.
Znači od l920, pa na gore

A kakav je ovo smart shot koji ja imam ? Sad sam video to je bas ova aplikacija ,mogu da menjam face i td a kako li sam ja to skinuo na l620 ?

Poslednja izmena:
Ne, u pravu je SOUTH, sada ću ja da ti okačim screen shoot.Sada se zove "pametna sesija".To me je zbunilo...:d

wp_ss_2.jpg wp_ss_1.jpg wp_ss_3.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno