Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Ne znam, meni na starom telefonu čim stavin naše slovo poruka spadne na 70 karaktera.

Hahaha, nisam video "NE" :)
Nemam pojma, trebalo bi da se smanji... Mada tebi bolje ako se ne smanjuje ;)

Tako je.

Samo je glupo što prikazuje koliko je karaktera ostalo, samo ako nekome odgovarš na poruku, ako nekome šalješ novu poruku toga nema.

PlusBus (Bus Plus) ne radi...neko vreme.

Ljudi zna li neko sta se desili sa PlusBus aplikacijom???

Stvarni je dobra steta da ovako zavrsi...

Poslednja izmena:
Pošalji e-mail developerima i postavi njima ovo pitanje.Valjda će ti odgovoriti, ako budeš dovoljno uporan...:type:

Nakon što je zvanična aplikacija ažurirana, nešto je promenjeno u načinu na koji se vuku informacije sa servera, pa sad plusbus ne može to više da radi. Tako nekako... Developeri rade na rešenju.

***, zeznuo vas Android :D.

Da, ali radi zvanična, a ona postoji samo za sebe Android i nju su menjali.

Nakon što je zvanična aplikacija ažurirana, nešto je promenjeno u načinu na koji se vuku informacije sa servera, pa sad plusbus ne može to više da radi. Tako nekako... Developeri rade na rešenju.

***, zeznuo vas Android :D.

hhvala

Hej vi sa blackom, jel i dalje zvuk na 15 posle restarta?

Zna li neko neku stranicu ili twitter account koji redovno osvezava status Domacih aplikacija za WP, bas ima malo Dpmacih app - sta rade ti developeri ;)

Rado bih i kupio dobru domacu app :)

Soft reset? Šta on briše? Ne znam što ne odradite restart samo.

Aaaaa vidim Boris samo resete radi, gledam šta stalno briše, što samo restart ne odradi. Mislim to soft/hard. Factory reset lepo kažeš ili restart znaš šta je šta.

Soft reset je kao vadjenje baterije, kad se zabode telefon i obicni restart ne pomaze. A i kad se drain desi, obican restart ga cesto ne zaustavi. Pitam za zvuk jer, ako ti se u sred noci iz nekog razloga restartuje telefon, ja ne cujem tih 15/30 za alarm, jer furam cepice u usima za spavanje. 23, 24 je minimum koji cujem, tako da moze s*anje to da napravi. Ladno to jos nisu ispravili, ako uopste smatraju da treba da se ispravi..
Niste upuceni a pametujete :) Darko, pojacaj na preko 15 pa restartuj, vratice na 15..

Poslednja izmena:
Soft reset je kao vadjenje baterije, kad se zabode telefon i obicni restart ne pomaze. A i kad se drain desi, obican restart ga cesto ne zaustavi. Pitam za zvuk jer, ako ti se u sred noci iz nekog razloga restartuje telefon, ja ne cujem tih 15/30 za alarm, jer furam cepice u usima za spavanje. 23, 24 je minimum koji cujem, tako da moze s*anje to da napravi. Ladno to jos nisu ispravili, ako uopste smatraju da treba da se ispravi..
Niste upuceni a pametujete :) Darko, pojacaj na preko 15 pa restartuj, vratice na 15..

Borise, telefon ti se nekad restartuje nocu sam od sebe ??? Ovako ja mislim da je tvoja lumia 520 najbagovitiji wp telefon koji je do ikada izasao iz fabrike :D
Ccc... Meni se nikada za ovih 6 meseci nije restartovao telefon . Ni danju ni nocu ni bilo kada.
A za ovaj zvuk, nema tu sta da se ispravlja nisu oni to stavili tako iz dosade. Neko istrazivanje kaze da zvuk preko nekih odredjenih decibela moze da steti usima. Oni su izracunali da tvoj tel preko 15 prelazi taj limit, na 720 je to na 13 , i to je "za tvoje dobro" sto su oni stavili to tako. :D Razumes ? :D

Ti si jos davno trebao tu lumiu da zamenis. Ocigledno da ima previse problema.

E, nemoj da ti kazem sta je za tvoje dobro :D Ne restartuje se, ali moze da se desi, kao sto se desio random restart jedno 4, 5 puta koliko posedujem. A nije pozeljno da se desi navece i da ne cujem alarm ujutru..

E, nemoj da ti kazem sta je za tvoje dobro :D Ne restartuje se, ali moze da se desi, kao sto se desio random restart jedno 4, 5 puta koliko posedujem. A nije pozeljno da se desi navece i da ne cujem alarm ujutru..

Pa i ako se restartuje nece da ti vrati valjda ton na 15, ne radi tel sam od sebe valjda soft reset :D ? Ne znam stvarno , nije mi se nikada desavalo, to ne bi ni primetio da nisam video postove ovde :D .

Ali sad bez zezanja stvarno su to stavili zbog toga. Znas da na svakom telefonu imas upozorenje ako hoces da pojacas preko neke vrednosti .

edit2: A da , nabavi produzni stavi tel pored kreveta na punjac, i uvek ti puna baterija i uvek ga cujes... Mnogo je benefita :D

Poslednja izmena:
Da, vrati ton na 15, probaj sam, obican restart.. stalno se nesto cudis i iscudjavas ;) Nemoj da im glumis advokata :), melodija na 15 se ne cuje bukvalno.

ja svoju 920 nisam restartovao od avgusta kad sam je i kupio, osim kada to automatski radi prilikom instaliranja apdejta

Borise, pored produznog kabla, kupi i onaj klasični budilnik.

Nazad
Vrh Dno