ali recimo Twitter, Whatsapp itd, svaki put im treba isto da se podignu, nebitno da li su u memoriji ili nisu, da li sam na back ili home izasao, isto je..
Mene je to jako smorilo kad sam testirao L710.za gtalk jos nijedan zadovoljavajuci klijent
Ima par budalastina stvarno, nije da nema.. i to nigde ne mozes da nadjes po popularnijim opisima i yt klipovima. Recimo kontrola zvuka je bas losa, nema posebno volume za media klipove, posebno za alarm, posebno za ringtone, vec jedna jacina za sve. Gledao neki klip, smanjio ga, i smanjio se i ringtone.. Ne znam dal sam navikao da je to logicno na Androidu, kako je na iOS-u... mozda nije krucijalno ali nesto sto ocekujes da radi tako..
I da, back dugme ubija u pojam, ok vrati te tamo gde si bio, to se jesam istripovao, ali ako ga slucajno stisnes kad si na start screenu otvori ti prvu sleecu aplikaciju koja je u pozadini.. a dalje stiskanje back-a izlazi iz nje i tako redom iz svih koje su otvorene. Mora to bolje da se resi..
Sto se tice brzine, jeste sve smooth za veliku vecinu aplikacija i radnji, ali recimo Twitter, Whatsapp itd, svaki put im treba isto da se podignu, nebitno da li su u memoriji ili nisu, da li sam na back ili home izasao, isto je.. Mislim na WF-u sam izlazio non stop na back iz svega, ali ostanu u pozadini nekoliko minuta i onda je vracanje u aplikacije instant..
Za sada tako neke negativne stvari da izbacim, posle par dana cu pozitivne![]()
Ne nego nepostojanje multitaskinga.
Mene je to jako smorilo kad sam testirao L710.
Prvo ocajni klijenti, a onda kad god sa Back izadjem on se izloguje pa ponovu ucitava po pokretanju.
WP ce za mene biti upotrebljiv tek kad izadje WP Blue verzija sa multitaskingom i notification center nalik na onaj sa androida.
Nemoj da se libis da kupis neku app ja sam juce kupi Angry Birds, cisto bzv, 100 kinti i Weather Flow PREEEELEPA
Uzo sam PC remote pro, 300 dindzi.. Weather Flow cu bas da probam.
@ darko
Nimbuzz ima ocajne komentare, IM+ upravo probao, ne da mi da se ulogujem (kao netacni podaci) i stize mi mail "neko pokusava da se uloguje iz Ontaria na vas nalog??"![]()
Pa odlican je, ima par funkcija vise od Unified Remote-a (bar onog sa Androida), meni treba jer TV gledam preko TV kartice pa da skrolujem kanale, a u free verziji ne mozes da pustas fajlove sa kompa (muziku itd)..
Rece Darko da ce TT biti besplatan , ali msm da nece iz prostog razloga je WP korisnici nemaju krstenu alternativu za njega i tu ce njegovi kreatori pokusati da zarade, a i sto ne bi, ako je kvalitetan...
Borise probaj Talk.To, odlican gtalk klijent, meni radi kao sat
Ja sam kupio Weather flow i Cocktail flowSledeci na redu, ako se ne obistini ovo da ce biti free, Tapatalk. Mada cu svakako da sacekam taj 22.7 posto u tom tekstu se spominje i neka PRO verzija aplikacije... Hocu malo vise informacija a do tada ce Board express da posluzi.
I youtube app je bila u planu za kupovinu ali je tad MS izbacio svoju (3.0) koja je ubrzo i zabranjena tj sklonjena sa store ali kao sto rekoh em radi em je vrhunskog dizajna i za sad ne diram nista tu.
Probao, izbacise podrsku za Gtalk, za nove korisnike, za one sto su pre toga instalirali ce sljakati mozda do kraja ovog meseca..
Nema za WP hangouts. Samo za BB, iOS i Android.
C/P sa WPCentral, videcemo na kraju sta ce biti, lazu onu, lazem ja:
The app is being made available slightly ahead of schedule and will cost $2.99. While that seems expensive, the app will go FREE after one month (in addition, trial should be added too).
@ Pittsburgh
Ali zar nije bolje kad tvrdnje potkrepis nekom cinjenicom? Ne mislim da bilo sta izmisljas ali bolje je reci smeta mi to i to a ne "nefunkcionalan sistem". Daleko od toga da hocu da branim WP8 ali cilj je ovde da pomognemo jedni drugima konkretnim odgovorima. Na sta konkretno imas zamerku? Data sense, tj provera interneta(mada opet meni na Telenoru totalno nepotrebna, ali razumem da nekom recimo na MTS treba) stize za 2-3 nedelje u okviru GDR2 update-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari