Zamisli KTV zrenjanin na UHDTV sa 4k rezolucijom. i na 32 incha 90 % kanala je realan krš 10 (govorim o domaćim i regionalnim) te je izdvajanje 5k EUR za kupovinu 4k TV totalni budalizam.
Ja ne znam da je tako, ne bi trebalo jer kamere nisu iste.
Hahahaha, potpisujem :dZamisli KTV zrenjanin na UHDTV sa 4k rezolucijom. i na 32 incha 90 % kanala je realan krš 10 (govorim o domaćim i regionalnim) te je izdvajanje 5k EUR za kupovinu 4k TV totalni budalizam.
Оно је инфо са мог телефона од малопре.So, I just contacted HTC and they verified that the HTC 8X is NOT getting the Windows 8.1 update...ever! While it was in Stage 3 of development, it apparently failed and they don't plan to move forward. Sad news. It will be a new Lumina phone for me...now I just need to decide which one.
Фајл менаџере и плејере још нисам пробао али нотификације и даље нема тј нема док не упалим екран. Сви андроиди које имам су палили диоду за било шта од овога.Sem organizacije imenika (stvarno *****no po meni), sve što si nabrojao sada imaš.
Мени се чини да могу да шаљем поруке, само код избора идем на приказ још телефона и онда изаберем. Ваљда. Више ми смета што не може да се додаје, знам неке са више бројева него што овде има места а већина је мобилна.Imam gomilu mobilnih koji se vode na "home" pa ne mogu da šaljem SMS na njih.
Notifikacija za sms i propustene pozive i meni nedostaje, ali to je do mog telefona... Pomirio sam se vec sa tim, da tapnem dva puta na ekran kad hocu da proverim![]()
Blink notifikacije bi bile super.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari