Šta je novo?

Windows Phone 8.1

znaci jeste mi tel iz CH :)

Vidim da sam medju prvima dobio taj update.

Nego sta je mobil data? Da ne guglam sad.

Furaš L930 , ne znaš šta je mobile data ??!!

koja glupost...
Imam i alfu 147 pa ne znam da vozim na dva točka kao oni na YT :)
Ili, imam i kompjuter pa ne znam da hakujem i programiram :p
Sad vidim šta mislite pod "mobile data" ali ne vidim čemu bi meni to koristilo. 3G mi je non stop uključen kao i wi fi.

Elem imam

wp_ss_20150127_0002.jpg

Poslednja izmena:
A zato nisi mogao da nadjes Mobile Data :D

Djabe ti ukljucen 3G ako nisi omogucio Mobile Data koji u stvari omogucava transport podataka preko 2G/3G/4G. Znaci gde nemas pristup wifi-u onda koristis Mobilni Internet :D ma ti si bre neki newbie ;) da ne kazem noob po pitanju toga.

Poslednja izmena:
aksi, ako ti je lakše znam šta znači mobile data, :). Verovatno da ne bih mogao da idem na fejs bez toga :). To valjda imaju svi telefoni.
To sam imao i pre apdejta. Jedino što eto nisam ni znao, da ne može da se doda u notification centar.

I ajd da ne smaraš više :)

Šta još može taj denim?

Da pravi live foldere na pocetni ,mada ne znam dal si i pre toga imao to :)

Cek da vidim i sta su live folderi.
Primecujem da su opcije kamere nešto drugačije

Ovo nije bilo?

wp_ss_20150127_0003.jpg

Poslednja izmena:
Stavi region na US i imaćeš i Cortanu i time bi zaokružio sve, a mi ostali ćemo da ostarimo čekajući

znam da je 4k snimanje :).
Nego pitam da li je to bilo ranije. Mislim da nisam primetio.

Odnosno nisam pratio ovu temu neko vreme. Samo znam da treba da bude neki Denim

Cortana mi ne treba. Nisam je ni koristio ***.
Jel je koristi neko od vas?

Ja ne. Da razgovaram sa telefonom na engleskom?!? Svašta. A najgluplje je što quiet hrs. mora da ima lokaciju i Cortanu uključene...genijalno.

Imam i live foldere. Ovo mi deluje baš kao korisna stvar.

wp_ss_20150127_0006.jpg

meni je lokacija uključena stalno.
Drndam bateriju non stop. Baš zato jer mislim da je baterija na L930 sjajna, iako se mnogo drugačije govori :).

Šta znači quiet hrs?
Pretpostavljam neko podešavanje kada da bude stišan telefon. Šta će tu kortana i lokacija o_O

Poslednja izmena:
Quiet hours je setovanje intervala u toku dana da fon ne zvoni kad te neko zove :D
A što se tiče 4k videa, nemam ni TV ili monitor sa dijagonalom od 1,4m jedino što taj sw donosi druge pogodnosti s rezolucijom u vezi.

ne vidim ni ja čemu će mi služiti ta opcija, osim da se hvalim kolegi kako mogu da snimam u 4k :)

Taman tako :D Mada je fora u tome što iz videa možeš da isecaš fotke jače rezolucije nego do sada.
Ja još ama ništa tako nisam snimio, nikako da probam, ogavno je vreme napolju, gadi mi se :D

Za takve neke stvari mi je dovoljna ona "burst" opcija.
Mada nisam baš neki fotograf, pa ne vidim upotrebu

Poslednja izmena:
Vrh Dno