Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Kako ne čoveče, pa ne bih ga namestio isto ni mrtav :D:D:D pogotovo sad s app folderima...

... po paljenju kompas app ne treba kalibracija. Kod nokie je potrebno uraditi svaki put kad ugasiš telefon.. Kako je kod vas?
Kod Lumie 735 je veći problem što nema žiroskop pa mape "igraju" po nekoliko stepeni levo-desno, zamorno za oči.
Nije neki problem da se to emulira softverski, malo integracije očitavanja uz normalnu distribuciju, ali eto... biće valjda.

Možda misli na bonus od 100 gb koji su davali prošle godine. Meni ističe sad u februaru Pogledajte prilog 160938 . Mada i bez toga imam 40gb prostora što je i više nego dovoljno :)

Da da . Dobio sam taj bonus.

A ovako imam 33 gb .

Ali msm da ce na win 10 da daju mnogo vise prostora. Jer kako su planirali sinhronizaciju svega i svacega , morace da daju vise prostora free.

kakve su bre ovo gluposti sa quiet hours. Ja ga ukljucim kad ono telefon zvoni i ubija. Pise broj telefona i "breakthrough". Pa ako sam stavio quiet hours, zelim da me ne uznemiravaju, kakvo crno probijanje :)
Zelim da ostanem stealth, ali quiet hours mi ne dozvoljva. Moram na klasican starinski nacin da smanjim volume.
Razocaran sam, majke mi....

Poslednja izmena:
U slucaju da imas bas nekog koga zelis da cujes, tj da od nje ili njega primis poziv (tome sluzi to), i dobro je sto su ubacili break. Nisi u obavezi da postavis nekoga ko probija tvoju tisinu :D

Nego rekli su da ce Quiet hours da odvoje od Kurane, a nista nije odradjeno, mozda ce u w10, bas je bzv sto mora da bude uz nju...

Slažem se sa hektorom2 (de nađe ovu 2ku bre :d).
Kada je Quiet da bude Quiet.

Pa pogledajte bolje podesavanja pre nego sto krenete sa pricom da nesto ne radi :)

imate breakthrough rules, podesite tamo 'no one can break through' i sve da bude kako treba

Fala na savetu.
Bit će podešeno.

WP Bots :d

Ps. Mislim da je ipak njihova (MS) greska. Sam naziv sugerise da se radi o NEuznemiravanju i to bi trebao da uradi a kasnije u podesavanjima da cackas i dodajes ko moze a ko ne moze da probije. Znaci u startu full quiet.

Poslednja izmena:
U 99.9999999% slucajeva je problem u korisniku, a ostatak u masini. :d

A sto kod mene quiet hours ne radi ,sve sto trazi je vec uradjeno?

Prilozi

• wp_ss_20150126_0001.png
    wp_ss_20150126_0001.png
    75 KB · Pregleda: 133
Sve je postavljeno ,meni cortana radi super ,al quiet hours nece .
Radiii ,crotana mora da bude dozvoljena u pozadinskim procesima .

Poslednja izmena:
Windows 10 for Phones Technical Preview is available in February.
Jedva cekam!

Odakle ti to ?
@joebelfiore
Folks asking-- we are working on a video showing #win10 phone features, but it's another 1-2 weeks out.
Verovatno ubrzo posle snimka ,treba ocekivati i preview .

Poslednja izmena:
Zaboravio sam da napomenem da je info sa win insider sajta, a kada tacno u februaru nije navedeno.

@stojan: Al ce da bude zagusenja servera :)

Pa ako ce video za nedelju ,dve ,ne verujem da ce preview pre toga .

Nazad
Vrh Dno