Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Lumia software recovery tool (ranije Nokia software recovery tool), imas na oficejelnom sajtu. Tamo je i uputstvo. Obavezno back up, jer je cista instalacija, kao hard reset da radis.

Poslednja izmena:
Ako je Denim preinstaliran na L730 L735 i L830 kako je onda moguće da za ove telefone postoji apdejt. Za L830 mi je jasno da je zbog kamere ali za 730 i 735 mi nije jasno. I koliko vidim apdejt ne donosi mobile data shortcut gore u notification centar. Dali je ovoj Denim koji ja imam na L730 fake ili ne to ne znam. Ali foldere na start ekranu imam a to je jedna od stvari koje on donosi.

Poslednja izmena:
Ako je Denim preinstaliran na L730 L735 i L830 kako je onda moguće da za ove telefone postoji apdejt. Za L830 mi je jasno da je zbog kamere ali za 730 i 735 mi nije jasno. I koliko vidim apdejt ne donosi mobile data shortcut gore u notification centar. Dali je ovoj Denim koji ja imam na L730 fake ili ne to ne znam. Ali foldere na start ekranu imam a to je jedna od stvari koje on donosi.

To je bila početna verzija tog softvera , kasnije su izašla još par apdejta koja su pregazila tu verziju.

Još jednom, Denim je firmer a pored toga imaš gdr apdejt , u ovom slučaju 8.1.1 . Zadnja verzija koja se završava sa 14219.341 ima sve te stvari , mada vidim da je za l535 izašla i 359 verzija.

Ivane, spajanjem na računar dobiješ mogućnost da ti prikaže zadnji mogući software, a da nije pfd, za tvoj telefon, da, baš tvoj telefon (region, cv, drugi operater...).

Spojio i taj sw već imam, znači ne znam šta je čovek updateovao...? Ne nalazi ga ni na koji način.

Na L620 od koleginice nije video na LSRT, ali nakon soft reseta je video i odradio update...

E *** ako to treba da uradim da bi update video....aj probaću

Možda nisam dobro objasnio, instalacijom lsrt na pc, spajanjem telefona na pc, dobiješ opciju da instaliraš zadnji update, ali i ne moraš, samo vidiš oznaku, koju ti on nudi... I to je to... Nisam te ni pitao, jesi li deinstalirao app pfd i disejbelovao pre toga?

Poslednja izmena:
Pokazuje da mogu da instaliram samo ono što već imam na fonu, znači ništa novo.

Zamolio bih člana za screnshot da vidimo taj Denim.
Sa PFD sam probao samo sa disable, bez deinstalacije?

Pa pisao sam, Malezija 937, koji je navodno dobio Denim odaavno...

Poslednja izmena:
Zadnja verzija koja se završava sa 14219.341 ima sve te stvari , mada vidim da je za l535 izašla i 359 verzija.

Izašla i za L730 u Poljskoj: OS 8.10.14226.359, firmware 02040.00021.14521.55002.

Treba li da sklanjam PFD potpuno ili ne, da znam da se ne zezam, vidim da nema pouzdanih informacija, screenshota pogotovo?

Probaj prvo disable pfd, pa ukloni apk pfd i probaj OTA!

Uradio, pa da vidimo....radi restore...zeznuo sam stvar, pregazio sam ga ISTIM fw, koji tenkre...:wall:
Gde i kako se to bira? Tokom downloada?

Imaš lepo napisano u uputstvu. Prvo skineš željeni firmware, pa neposredno pre flešovanja izabereš taj koji si skinuo.

Denim je, radi restore appova itd...ne mogu da verujem da me nije mrzelo..:D

To je bila početna verzija tog softvera , kasnije su izašla još par apdejta koja su pregazila tu verziju.

Još jednom, Denim je firmer a pored toga imaš gdr apdejt , u ovom slučaju 8.1.1 . Zadnja verzija koja se završava sa 14219.341 ima sve te stvari , mada vidim da je za l535 izašla i 359 verzija.

Ja te apdejte nisam video. Proverio sam ažuriranja i tamo mi kaže da je telefon ažuriran. Valjda će i kod nas stići kad je stigao u Poljsku. Ako sam mogao mesec dana da čekam Lollypop moći ću i ovaj ako ikada stigne.

Poslednja izmena:
Uf... Iskreno, nikad ne bi smetalo da nema najava... Tipa uskoro stiže zakrpabza L1020 i L925, pa od toga prođe dva meseca...

Hehehe... Setih se jedne gluposti, na ativ s-u, po prvom paljenju uradiš kalibraciju kompas app i ona je odrađena, bez obzira dali posle ugasio telefon, po paljenju kompas app ne treba kalibracija.
Kod nokie je potrebno uraditi svaki put kad ugasiš telefon.. Kako je kod vas?

Ja nisam obratio pažnju, sad sam imao backup pa sam ipak oči izbečio od setovanja, lockscreen naročito a praktikujem da čuvam screenshot startscreena :D:D:D
Mada je ovo nešto,sasvim drugo ali samo mi to još fali :D

Nazad
Vrh Dno