Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Jpeg frejm u 4k video snimku??? Svašta.

Kako kida Whatsapp, bolje radi nego sms, eto primera da se moze napraviti dobar app kad se hoce. Take that Viber, Skype, Facebook messenger...

Jpeg frejm u 4k video snimku??? Svašta.

Prosvetli me sta cini video? Vise slicica / frejmova.. nije to lego pa da kazes svasta... I koji bi format ti rekao da su te slike bmp? png? Kad je export iskljucivo jpeg iz video file-a. Ako nesto ne poznajes onda pokusas da shvatis a ne da se cudis.

1520 sigurno ne snima raw 4k pa da ti bude cudno sto sam pomenuo kompresiju frejma..

I ako se neko razume moze li mi reci snima li 1520 video u h264 ili mozda h265 (sto bi bilo super)??

Poslednja izmena:
@dejan87dex:
H264 video se sastoji od GOP-ova (group of pictures). U GOP-u se nalaze I, P i B frejmovi. I je keyframe, a P i B su delta frejmovi. B je specifičan jer je to bidirekcioni frejm.
U svakom slučaju u h264 nema jpg slika. Kvalitet je određen bitrejrom, odnosno u koliko bitova treba smestiti jednu sekundu video zapisa. Jpeg kvalitet se određuje u procentima. Da bi dobio jpg sliku od video frejma, video player treba da raspakuje frejm iz h264 i da ga onda spakuje u jpg. Pri tome se gubi kvalitet jer se 2x kompresije.

H265 nije još uvek implementiran u hardveru, bar ne u tom telefonu, tako da nemoj očekivati da chip u tom telefonu pakuje i raspakuje h265.

zato sto ima, koliko, 3 ili 4 iPhone modela koji dobijaju update. ovde ih ipak ima vise i nisu svi isti.

Meni nije jasno kakav su Ovo denim na 730 i 735 (pretpostavljam i na 830) nama uvalili. Ovo je isto kao cyan, ne vidim nikakve nove funkcije koje navodno donosi tipa mobile data u prečicama isl..

Mad moze guide za flashovanje? izasao je denim za 1020 aj je valjda t mobile nece mi to stetiti na CV 1020 UK??

Poslednja izmena:
Ostaje ako odradis backup :) I ja sam flesovao, i sam sve posle instalira i vrati. Cak mozes i slike na cloud da bekapujes

Jel ste gledali Windows 10 - the next chapter .

Prikazali su malo i na telefonu. Deluje odlicno .

Poslednja izmena:
Lepo! Inače... Uvek uradi backup pre nego što radiš tako nešto... I inače...

Vidim da pise da je za l620 denim dostupan kod nas ,a zasto ga ja nemam ,mozda zbog pfd ?

Verovatno, ja sam uradio kolegnici sa posla OTA... L620!

Ja sam na l520 radio update na amber,black,cyan,denim sve proteklo bez problema.Nikad nisam radio ni backup ni hard reset...

Vrh Dno