Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Pa idi na ono repair dok ne popusti :)

Mislim ne znam sta moze da bude problem, ali evo ti dokaza da ne lazem tj da radi sve normalno :trust:

btw sto se zip file-a tice, iz Files ga otvaras bez problema...

Naravno da ne lazes :) Al eto vidis ja 'ne znam', nesto radim pogresno :d :)

Iskren da budem, ne znam zasto tu nece... Ja bih bio uporan svakako dok ne popusti, ipak je to telefon :d

yby2e6up.png

Iz prve kod mene, bez ikakvih zahebancija

EDIT:
8.1 update1 dp

Možda zbog onog poboljšanog skaliranja stranica za IE

Poslednja izmena:
A možda je rođena s'tim :D
Šalu na stranu, može biti da si upravu, ipak je ovo WP :)

Pazi kad je do toga sto posto, "preuzimanje" :d "jos uvek se ne preuzima?" Ili je do 8.1.1.1.1..1.1.1.1 update 1.

Poslednja izmena:
U vek je skidao sve kako treba, jedino sto nece je da skine torrent file, magnet prepozna i otvara ga u torrent app.

Ma Boris battery problems sad prelazi u IE download problems :D

Evo otvori mi torrent file kao tekst, kapiram da je MS samo omogucio download legalnih formata, extenzija.

Prilozi

• wp_ss_20140908_0003.png
    wp_ss_20140908_0003.png
    388.5 KB · Pregleda: 89
Probao i kod burazera na 925, isto zvanicni Cyan, isto kao kod mene.. Tako da vama verovatno radi zbog 8.1 update 1 version 1.

Namesteno je to.

Cudno, cekaj onda Operu Mini :) ako si poslao zahtev, cekam vec neko vreme email sa download linkom :D

Misliš Galaxy S3 mini :)

Da ti nije uključena neka restrikcija , da ti radi kompresiju strana ili tako nešto zbog potrošnje, ne znam kako se baš zove ?

Probao i ja link ,iz prve je pustio download ,a na engleskom mi je .

Ma lozacu je neko uvalio kinesku kopiju L520 sa androidom i preinstaliranim wp8 launcherom, cim ima toliko problema :d

Wow.. par puta sam uspeo. Stavio sam za cookies "acept all", bilo je "block some", al sad opet nasumicno nekad hoce nekad nece..

Nisi jedini. Ni meni nece. Isto kao kod tebe.

Fala..

Jeste primetili jos nesto btw, kad udjes u neku aplikaciju preko action centra, ili preko Toasta, u Whatsapp recimo, kad izadjes posle iz aplikacije, nema animacije, samo se vrati onako na zivo, kao na Androidu, zaboravili animaciju :D

Salio sam se :D Upravo probah da udjem na sportski zurnal
Edit: Proradilo je :D

Prilozi

• wp_ss_20140909_0001.png
    wp_ss_20140909_0001.png
    79 KB · Pregleda: 137
Poslednja izmena:
Jel dobio neko email od opere sa download linkom?

Nece skoro biti boljeg browsera na WP od standardnog IE :)

Mini bi koristio najvise zbog speed dial-a i sinhronizacije bookmarksa sa Opera klientom na kompu, sve ostalo je bolje na IE, budimo realni.

Stednja pri surfu je vise za Indiju bitna, ovde imas wifi na svakom koraku a i povece GB u paketu :) cekamo 4G konekcije :D

Ne moze da se pusti ni jedan video sa bilo kog sajta ,cak i sa youtube.

Ja nemam tih problema, ne radi kad je jezik na telefonu srpski, dakle momentalni uninstall...

Ne, ne, neće ni da se startuje kad je jezik srpski, počne loading i ostane na tome. Prebacio na english da potvrdim da je u tome problem, otvorio 2-3 sajta na default podešavanjima da vidim kako izgleda(meni 3x lošije nego na IE), vratio srpski, uninstall.

Vrh Dno