Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Oba?!?! Pa to je potpuno retardirano, kome oba stoje uključena...?! Uspelo je kad sam promenio region na UK
ali ne traži ponovo kad sam probao da isključim WiFi, pokazuje zadnje locirano, glupo bi bilo da mora da stoji WiFi uključen, nema smisla, samo lokacija je logična

Lokacija sluzi da bi mogao da pratis tel ,e sad ako probas ring,lock ili erase opciju ,moze samo ako je wifi ukljucen .
Npr neko ti ukrade fon ,kod mene je stavljeno da sam pali gps da bi pamtio lokacije ,znaci taj sto ga ukrade i ne mora da pali gps ,e sad ako ti zelis tom lopovu da zakljucas tel ,ides na lock i tel ce se zakljucati tek kad taj upali wifi,znaci komanda ne mora da se da samo ako je wifi upaljen .

Ok, to već ima smisla, kako si namestio da sam pali lokaciju ako nije non stop uključena?

Šteta što de**li nisu tako lepo objasnili na sajtu...

Poslednja izmena:
Ja sad probao i jedna stvar mi smeta, stigne na outlook mail da je nadjen fon. Teoretski lopov bi odmah video da je vlasnik uspesno locirao fon.

Settings, find my phone ,pa stikliras opciju save my phone location

Ček bre, nema te opcije save my location, NIGDE?! Divota...

any8ehu7.png
Lepo...nema?!? Svašta, settings, find my phone i evo

Tebi je ko na wp 8 ,probaj preko sys app da updejtujes tu opciju, ako uopste moze.

Brat kaze da je I kod njega bilo tako kad je ubacio 8.1 ,pa da se sama od sebe apdejtovala kasnije ,nije nista dirao .

Svašta, ništa nije našao...videćemo, imam DP 8.1 i još dva updatea posle, pisao sam...

Da se pozalim i ja nemam te opcije na 1020 dp 8.1.1

Zašto moj kolega koji ima lumiu 920 nema CORTAN-u posle update-a? Prebačeno na us region... ja na 925 imam.

Speech language mora da bude english usa ,neka stavi to ,al ce prvo verovatno da skida taj pack .

I to sam mu skinuo, 22 mb i restartovali, i dalje nema.

Jel ovako podeseno?

Prilozi

• wp_ss_20140821_0001.png
    wp_ss_20140821_0001.png
    61.9 KB · Pregleda: 119
Na WP Central pise da je update za 720 dostupan ... I da za Vodafone stize 23-eg avgusta ... Treba docekati Telenor ... :)

Sad jeste, ne znam zašto, ali je morao i UK english speech da skine, pa onda namesti US da mu bude na vrhu, i restar pa se pojavila cortana. Hvala na pomoći.

I drugi put .
Nego sta se desava sa ovim tapatalkom ,stalno stizu notifikacije za neke oglase ovde na forumu.

Meni ništa ne stiže sa tt. Vidim ima u settingsu neke notifikacije, možda to treba negde isključiti. Da li na fonu ili na benchu, nisam siguran.

Za find my phone ne mora da radi wifi moze i mobilna data. Sto je i logicno cak i za lokaciju.

GPS u telefonu je GPS prijemnik , on ne moze da salje svoju lokaciju preko gps :D . Gps chip samo prima podatke a ne salje.
Dakle da bi on poslao svoju lokaciju na neki udaljeni uredjaj treba mu neki internet, dal je wifi ili mobilna data to je nebitno .

Inace find my phone radi odlicno, proverava lokaciju ma msm na svakih 15 min, i pri svakom gasenju telefona prvo posalje zadnju lokaciju na kojoj je bio.

Za find my phone ne mora da radi wifi moze i mobilna data. Sto je i logicno cak i za lokaciju.

GPS u telefonu je GPS prijemnik , on ne moze da salje svoju lokaciju preko gps :D . Gps chip samo prima podatke a ne salje.

Dakle da bi on poslao svoju lokaciju na neki udaljeni uredjaj treba mu neki internet, dal je wifi ili mobilna data to je nebitno .

Inace find my phone radi odlicno, proverava lokaciju ma msm na svakih 15 min, i pri svakom gasenju telefona prvo posalje zadnju lokaciju na kojoj je bio.

S obzirom da su konekcije obavezne, usluga je đubre, da mi dve stvari koje crpe bateriju budu stalno uključene?! Beskorisno, bože sačuvaj...

Vrh Dno