FLAC je već mator. Ne podržavaju ga jer se nisu setili ili ne misle da je bitno.
Podržava ALAC? Zanimljivo. Uglavnom ništa ne gubiš, konvertuj šta ti treba direktno na telefon u ALAC, a ostavi na računaru FLAC. Oba su jednaka u kvalitetu.
Pazi ja se nadam da cita Alac, posto je za aac i alac extenzija m4a, nadam se da nisu zakinuli alac...
Videcu , sad trenutno ne mogu nista...
Ako ne, onda AAC na maximum, valjda je to 400kbps ili 500kbps. NECE biti tu drasticnog pada u kvalitetu.
Pogledajte prilog 142418
Posle apdejtaAli je malo koristim u poslednjih par dana posto sam bio na nasipu kod elektrane.
Ali opet duze drzi nego na 8.0 u stend baju
Neka mi drzi dva dana uz koriscenje ja zadovoljan![]()
Napisao sam epic, znaci da je dobro odradjen, nisam napisao epic fail...
Ja to ne umem da koristim na srpskom. Moj otac je kupio WP jer sam mu rekao da je najbolje za male pare, Android se koči. I kad god mi traži da mu nešto namestim, ja gledam belo dok ne namestim engleski.
Jeste bolja baterija na 8.1 posle apdejta ali opet, da budem realan nije toliko drastična razlika. Takođe mislim da su neke cifre ovde i nerealne u smislu da se vidi da se telefon ne koristi puno i da zato izdrži baterija 2+ dana recimo. Uz jaču upotrebu bar na 920 to je i dalje 1 dan, no uz stvarno jaču upotrebu. 625 može da prebaci to no ne vidim svrhu, bar meni je kao što sam X puta rekao bitno da mi pregura dan, uveče svakako ide na punjač.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari