Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Kako hoces ,ja nisam ni posle glavnog ,pa radi super :)

Primetio sam poboljšanje automatskog moda osvetljenja displeja, dosta je svetlije i čini mi se da senzor nije toliko osetljiv kao što je bio

Stvarno ne radi adobe reader ,morao sam da skinem pdf reader od microsofta .

MS-ov PDF reader radi normalno ako je za utehu... Mada ce update brzo sigurno.

Adobe Reader nije radio ni pre apdejta, jutros sam primetio

I kako ja sad da otvorim .pdf fajlove koje Pffice aplikacija ne prikazuje?

"there are currently no previously viewed items in your library"

instalirao sam i PDF Reader, takođe ne prikazuje bilo šta
očajnički je potreban file manager

Kako ne prikazuje? Evo sad sam poslao sebi mail sa pdf u attach. Iz mail aplikacije bez problema otvorio fajl, izašao iz pdf viewera, ušao u njega direkt ovaj put, ne iz maila, pdf je i dalje tu. Share je preko onedrive-a ali taj deo se zaobilazi slanjem iz bilo kog file managera...

ne kapiraš
program ne prikazuje bilo koji .pdf fajl koji sam imao na telefonu pre nego što sam ga instalirao
tj. programi

Aha, nisi to napomenuo. Sa Adobe to ne mogu da probam sad, moguće da je to smeštao u neki svoj folder. PDF Viewer mi deluje da čita sve, pošto ovaj attachment recimo je bio skinut u download folder...

Adobe je imao svoj fajl menadžer pa je bilo moguće tražiti pdf fajlove u telefonu ili na kartici. Sa ovim microsoft-ovim čudom pdf može da se otvara samo iz mejla ili onedrive-a.

Postoji jedan dobar pdf reader na store-u, medju prvima je kad trazis, ne secam se kako se zove.

Je li ikome baterija bolja nego prije updatea?
Meni se čini da se vidi opaka razlika!

Je li ikome baterija bolja nego prije updatea?

Meni se čini da se vidi opaka razlika!

Kada ga napunim,punjacem skroz tek onda cu videti potrosnju, ovako vec 3 dana dopunjujem bateriju preko usb-a.
Nadam se da su sredili problem, koliko sam video moguce je sada videti dokumente sa sd kartice u Office-u.

Bolji je jer ima fajl menadzer ,mada kad pustim dva ista dokumenta ,na ovom od majkrosofta tekst se vidi i čitljiv je bez potrebe da zumiram ,dok na ovom drugom moram da zumiram malo da bi se izbistrila slova.

Mrak!
I meni se čini da baterija dugo traje, nisam je punio još od jučer popodne i još uvijek je ne moram staviti na punjač.

wp_ss_20140516_0001.png

Prije update-a bi sigurno već bila prazna.
Lumia 820

I kad zvanično treba da izađe, konkretno za Lumia 520?

Vrh Dno