Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Kod mene na l620 ,resuming vidjam mnogo cesce na 8.1 nego pre na osmici ,mada nisam radio hard reset posle apdejta ,ne znam dal bi to resilo stvar.

Ja sam viđao samo ranije u tt,posle zadnjih apdejtova ne. Dosta aplikacija je poboljšano u zadnje vreme.Kod sistemskih nikad nije bilo problema,tako da je problem bio samo kod nekih app,bar kod mene. Inače mi se čini da je posle zadnjeg apdejta sistem živahniji a baterija mi možda i najbolje deluje od kad sam uzeo telefon.

Poslednja izmena:
Što se appova za YT tiče, bilo bi jako lepo da se klikom na neki link ako je YT diže app po želji, opciono potpuno...

Udji u battery saver pa na settings i vidi dal ti pise always on, stavi da se ukljucuje samo kad je battery low.

Pa tako i pise, tj nisam nista menjao. Pise conserve battery life: when battery is under 20%
A bez obzira koliko imam baterije (npr sada 80%) meni na glanceu pored sata pise onaj znak za power saving mod. Msm nije da mi mnogo smeta, ali opet ne znam kada je stvarno ukljucio power safe

Kod mene na l625, od kad je 8.1 tviter baguje strašno, izbacuje u sred tvita, naročito ako trebs slika da se postavi. Čuo sam da je zbog vibera, pa i vas da pitam da li iko zna šta može biti problem?

Viber ne prikazuje grupe dok neko ne napiše nešto novo

mnogo glupa ideja

Izašao opet update za viber,takođe za video. Meni je viber sada prihvatljiv,može se koristiti,samo da srede online status,šta da radim kad ga moji prijatelji koriste...

Ljudi , da li ste provalili da se može koristiti word flow za naše reči , samo napisete našu rec selektujete, idete na + , onda posle samo uradite swype i eto vam swype tastature na naš jezik :)

Samo treba vremena da se popamte slova, naravno i nema kvačica, što je logično, probajte .

Ipak se može desiti da vam ubaci veliko slovo , ako već ta reč odgovara negoj eng reči ali u principu radi, uvek možete popraviti reč .

Poslednja izmena:
Ja sam te poslusao i stvarno je najbolja yt aplikacija.

Dobar je, nije mi lepsi UI od MetroTube-a, ali ima vise opcija, koje naravno ne rade sve kako treba :) "Liked videos" mi pokazuje moje uploadovane snimke, sa ponekim random liked klipom..

Probao neko flow , kao što sam pisao na prethodnoj strani ?

Mislim da na 8.1 nisam imao mogućnost dodavanja reči, tek sa ovim zadnjim apdejtovima je mislim dodato .

@ Tolero

Popravi share sa OneDrive.
Evo još jedan update Vibera...
d97c1745eeb5002c5b1efbf9fa8c5d1a.png

Poslednja izmena:
Ne mogu da editujem

http://1drv.ms/11kdZFC

Preko pc-a radi normalno ali na tt neće nikako.

Kako uopšte linkovati klip sa one drive-a na tt ?

Poslednja izmena:
Radi bez problema:
58ff6220606f6a2a3efcc0de48dbee3d.jpg

Na WP difoltni je IE, ne mogu da pokrenem drugi

Au bre ljudi koliko je tesko da shvatite da je on postavio AVI klip a to na IE ne moze da pusti (streamuje) , da je mp4 (h264) bila bi druga prica...
yoyoo se *urci sa njegovim html5 nabudjanim Chromom :D

Poslednja izmena:
O čemu je ovde reč, kad radi i ovako, WP ie.

Prilozi

• wp_ss_20141121_0001.png
    wp_ss_20141121_0001.png
    129.1 KB · Pregleda: 152
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno