Šta je novo?

Windows Phone 7_Sony Ericsson Jolie

bedouin

Slavan
Učlanjen(a)
09.06.2005
Poena
304
Prije mjecec-dva sam dobio testni model Sony Ericsson Jolie sa tada beta verzijom Windows Phone 7. Dobro je radio par dana i onda više nije htio da podigne sistem. Sada kada je izašla finalna verzija operativnog sistema ali ne i telefona da li postoji mogućnost instalacije na postojećem uredjaju?
Kome, gdje i kako...jer telefon ne smijem propustiti, predobar je (bio).

Poslednja izmena:
Sta se cudis od windowsa 😀
SE Xperia mi nije imala problema zbog Windows-a. Ovo se redovno dešava sa testnim (reklamnim) primjercima bez obzira na OS koji koriste. Do sada sam te telefone obično bacao u neku fioku i poslije par mjeseci u smeće. Ali SE Jolie je bolji za poslovnu upotrebu od svih telefona koje sam do sada imao priliku da koristim, računajući i iPhone4. Ima odgoman display i qwerty tastaturu po touch sistemu (nijesu dugmići sa hodom kao na X1).
Dakle, ako neko ima rješenje, please help!

Za sada ne vidim neko rešenje, osim da ostaviš u fioci dok ne izađe finalna verzija tog telefona i onda pravac xda 😉
test primerci imaju očigledno vreme upotrebe, e sad ostaje da se vidi da li će SE izmeniti finalni primerak (u odnosu na test), ako ne izmeni sasvim sigurno ćeš moći staviti njegov rom

Poslednja izmena:
Njima će trebati sigurno pola godine da lasniraju ovaj telefon. Ima da se načekam.

Kako izgleda taj telefon uopšte? Baci neku sliku.

Zar onda nije logično da pita te kojima je potpisao šta da radi sa telefonom.

Baš to. Šta onda ima da pita nas ovde na forumu... 😛

Telefon se dobija besplatno u reklamne svrhe, ali kad je u pitanju neki model koji još nije na tržištu u uslovima za preuzimanje stoji da se slike telefona ne objavljuju. Njih nemam šta da pitam jer ako mi se sviđa telefon u normalnom svijetu bi trebalo da ga kupim kad počne prodaja a ne da koristim reklame primjerke. To bi im ja mislim bilo prvi put od osnivanja da im neko traži tako nešto.
Ali nema veze, dobio sam Sony Ericsson Hallon 🙂
Mada bih ipak radije Jolie zbog Windows-a, ovaj koristi Android 🙁

Nazad
Vrh Dno