Šta je novo?

Windows (phone) 10

Ovu prvu stavku u action centru imam jos odavno ovo call back,text or remind .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Windows 10 Creators Update also available for unsupported phones

http://www.windowslatest.com/2017/0...ors-update-also-available-unsupported-phones/

The company in a post to the Feedback Hub says as follows:

“If you are a Windows Insider on an unsupported device, you can stay on the Windows 10 Creators Update and receive Cumulative Updates via the Release Preview ring. However, you do so at your own risk as it’s unsupported. If you are on one of these unsupported devices and in the Fast or Slow ring, you will need to switch to the Release Preview ring via Settings > Update & security > Windows Insider Program.”

Posle puno cimanja, naterao sam Lumiju 920 da radi na W10M. Upravo mi preuzima verziju 15063.251.

Međutim, ID telefona je 950XL :)

Koštalo me živaca jer je telefon pravljen za Meksičko tržište, nije bio predviđen za 8.1.

WDRT ga je vratio na 8.0, zatim sam sa Preview for developers ažurirao na 8.1. Odradio HR, pa sa WP internals izmenio RM i ostale parametre u 950 XL. Zatim preko Insidera svukao verziju .107. Međutim, on mi vrati ID na Lumiju 920, pa ponovo menjaj ID, i guraj Insider i uz veliku muku, povukao je neku .4xx verziju. Sada sam ponovo čačkao oko insajdera u podešavanjima, i sada gura gore pomenutu verziju. Tako da ko hoće da ažurira 920 na W10M, nek se dobro naoruža živcima.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Posle puno cimanja, naterao sam Lumiju 920 da radi na W10M. Upravo mi preuzima verziju 15063.251.

Međutim, ID telefona je 950XL :)

Koštalo me živaca jer je telefon pravljen za Meksičko tržište, nije bio predviđen za 8.1.

WDRT ga je vratio na 8.0, zatim sam sa Preview for developers ažurirao na 8.1. Odradio HR, pa sa WP internals izmenio RM i ostale parametre u 950 XL. Zatim preko Insidera svukao verziju .107. Međutim, on mi vrati ID na Lumiju 920, pa ponovo menjaj ID, i guraj Insider i uz veliku muku, povukao je neku .4xx verziju. Sada sam ponovo čačkao oko insajdera u podešavanjima, i sada gura gore pomenutu verziju. Tako da ko hoće da ažurira 920 na W10M, nek se dobro naoruža živcima.

Telefon izasao kraj 2012 ...

Staro skoro 5 godina...

Gura i dan danas najnoviji OS od MS-a...

Sta reci, predivno! :happy:

535 je telefon iz low end segmenta a 920 flagship. Nije baš za poređenje.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

I to mogu ti reći da radi bolje od 535 koji je bio predviđen za W10M sve do CU. Ekstra radi.

Bato Nokia sta sklepa to je nepre ebivo... :angel:

MS-u treba :smack: polupati !

Tesko da ce 950 tako gurati neku novu verziju tj avanturu MS-a u naredne 2 ili 3 god kao sada 920 ... koji se zaista uz 520 odlicno prodavao, doduse ne kao 520 :d

Jel postoji caka da se na w10 skine upgrade advisor?

Sent from mTalk

MS presaltao poslovanje na Julijanski kalendar...

Nadlezna sluzba igrom slucaja propustila da o ovoj strateskoj odluci UO MS-a obavesti javnost...

Tako da ce sve nadogradnje w10m telefona na CU kasniti dve nedelje...

MS presaltao poslovanje na Julijanski kalendar...

Nadlezna sluzba igrom slucaja propustila da o ovoj strateskoj odluci UO MS-a obavesti javnost...

Tako da ce sve nadogradnje w10m telefona na CU kasniti dve nedelje...

:beat: sve u skladu sa kalendarom :d

Bonaca (mirno more) je, pa kasni...
Kad vidim nju i onog "mendelu", bonaca će da potraje...

Kandela će nam upropastiti zabavu...Tj. već jeste.

Na bulidu .1066 opet ima onaj bug da nekada nece da se ukljuci mobilni internet. Rjesenje ukljucivanje/iskljucivanje avionskog rezima

Sent from mTalk

Mislim da je neko pricao da je to problem sa "prijavljivanjem" na mrezu, valjda je vezano za mts. I meni se to desava ponekad, ali brzo se pali/gasi airplane mode pa mi ne smeta toliko.

Sent from mTalk

Mislim da je neko pricao da je to problem sa "prijavljivanjem" na mrezu, valjda je vezano za mts. I meni se to desava ponekad, ali brzo se pali/gasi airplane mode pa mi ne smeta toliko.

Sent from mTalk

Koji fon ?

Ja na telenoru nemam problema na 950.

Doduse telefon nema oko jedne sekunde net kada prelazim sa wifi na mobile ... to je normalan delay ... ima i ona super opcija kada ste na slabom wifi-u da ukljuci i mobile data :)

Ali ja vucem neku fobiju jos od Androida , pa kada koristim wifi, ja gasim mobile data :) ali do sada nikada me nije zezalo to.

Windows 10 Creators Update also available for unsupported phones

http://www.windowslatest.com/2017/0...ors-update-also-available-unsupported-phones/

The company in a post to the Feedback Hub says as follows:

“If you are a Windows Insider on an unsupported device, you can stay on the Windows 10 Creators Update and receive Cumulative Updates via the Release Preview ring. However, you do so at your own risk as it’s unsupported. If you are on one of these unsupported devices and in the Fast or Slow ring, you will need to switch to the Release Preview ring via Settings > Update & security > Windows Insider Program.”

Hocu li imati problema sa sistemom ako uradim ovaj update an vec postojeci W10M? Postoji li neki nacin da se odradi "sveza instalacija"? U pitanju je Lumia 730 telefon.

Nazad
Vrh Dno