Šta je novo?

Windows (phone) 10

Upravo tako. Google->export->.csv->import->Outlook, Live...

Hteo sam izbeci export/import preduzece, da ne carini niska carina i njih ;)

Nego - dobar player???

@zax..
Hvala, povezuju preko obd konektora, samo ova mašina ima hidrauliku, diže automobil, vrši proveru trapa, amortizera... Jedino što je ručno proveravano, stanje metlica brisača. Upravlja sa mašinom preko te aplikacije, a nisam našao nešto slično na marketu Sverige... Izgleda jednostavno, ima pločice i na svakoj drugi simbol, točak, motor, svetla... Različitih boja su, mislim na live tile.

Prilozi

• Screenshot from 2017-02-26 00-05-00.png
    Screenshot from 2017-02-26 00-05-00.png
    35.6 KB · Pregleda: 121
  • Screenshot from 2017-02-26 00-13-49.png
    Screenshot from 2017-02-26 00-13-49.png
    21.5 KB · Pregleda: 111
  • Screenshot from 2017-02-26 00-14-44.png
    Screenshot from 2017-02-26 00-14-44.png
    60.7 KB · Pregleda: 112
Ljudi ne znam kako je drugima, ali na poslednjem insideru ne da su optimizovali potrosnju nego su bukvalno objasnilo, mnogo sam zadovoljan! Neka ostane tako. [emoji854]

Sent from mTalk aka Craptalk

Ma ne radi se o tome - Branko ima taj poseban stil izražavanja, kao što sam već napisao, skroz je otkačen i u njegovim rečenicama, ako "Windows" ili "Lumia" zameniš sa "Gospod Bog", dobijaš veoma lepe propovedi za nedeljnu službu u crkvi.:) Zato je Branko jedan jedini. ;)

Edit - @zaxknez

Poslednja izmena:
Vec sam postavljao neke njegove postove, malo me plasi :D

Sent from mTalk

Možda je glupo pitanje ali evo: Šta znači gašenje wm platforme i podrške za istu? Na telefonu imam sve što mi treba. Ugase podršku. I mene baš briga. Jedino ako krenu da na kvarno gase aplikacije tipa: Whatsup više ne radi. ...

Sent from lumia 950

Poslednja izmena:
Seti se kad je windows xp izgubio podršku, a koliko je posle toga bio funkcionalan. Čak i sada na njemu radi yt. Tako će biti i ovde, neće ga razvijati dalje a app zavise od developera koliko će dugo raditi, a ne bi bio prvi put da gase app. A konkretno gubljenje podrške ne znam šta znači.

Lumia 532ds

moly player pro

poslato sa pejdžera

Yamp Music ubeljivo najbolji WP player ima podrsku za sve formate,jedini ima ekvilajzer i predpojacanje,podrzava najcesce lossless formate kao sto su flac i ape,nema sta ne pusta,i vredi svaku paru posto nije skroz free,400 din u store-u.Promenio sam do sada vise od 20 plejera i nijedan ne moze da mu pridje veruj.

Jeste moli i video plejer ali ali nesto i nije za muziku a ja imam napunjen telefon i karticu loseless muzikom pa zato koristim YAMP ,tako da sam mislio koga prevashodno interesuje audio plejer,ali ok.

Jeste moli i video plejer ali ali nesto i nije za muziku a ja imam napunjen telefon i karticu loseless muzikom pa zato koristim YAMP ,tako da sam mislio koga prevashodno interesuje audio plejer,ali ok.

Vidim pominjes audio player, ima li taj prejer podrsku za opus i ogg?

Ja sam u poslednje vreme zestoko razocaran WP10.
Ima 735, poslednji bild. Cesto mi se desava da kada gledam nesto po FB-u ili kada gledam moje fotografije u galeriji, tipa listam, listam, listam i BAP, odjednom se zatvori aplikacija i izadje na pocetni ekran.
Bas je krenulo cesto da se desava i izuzetno me nervira.
Je l' ima neko od vas taj problem?

Imaju skoro svi sa face aplikacijom i 1GB rama.
Savet...
Instaliraj FB od ms-a, mislim da je @dejan... stavio i link u ovoj temi...

U poslednje vreme? Na L550 fb/vb u poslednjih 6 meseci prave takve probleme ali u daleko manjoj meri nego u periodu januar-septembar 2016, svi buildovi u tom periodu su se pokazali ocajno na ovom telefonu.
I sada fb/vb cesto ''iskacu'' iz rama ali ne restartuju uredjaj tako cesto kao nekada, fb pravi vece probleme (cesce ispada iz rama a ponekad sledi i restart, vb radi stabilnije nego ranije).

Poslednja izmena:
Ovako kad pročitam tekst, čovek prvo pomisli na problem vezan za telefon, kad ono...
Facebook aplikacija traži 2GB min. rama za rad, sama aplikacija je tuga i očaj, jednaka messinger-u u svim smerovima.
Jedini telefon, čije resurse ne uništava, ne kolje bateriju i jako lepo radi je iphone.
Zato i navodim FB od ms-a, koji sasvim lepo radi.

Meni i fejs od MS-a se isto ponekad rusi ,al je svakako bolji.

Sent from mTalk

YAMP MUSIC

Opus i OGG ne podrzava verovatno zato sto nisu toliko zastupljeni formati za razliku od FLAC i APE formata u kojima vecina ljudi ripuje muziku sa diska.

Drugari ja bataljujem Windows, Lumiu 1520 sam upravo oglasio, koga eventualno zanima - PP

Tapatalk 6.4.11(Build 866)

Drugari ja bataljujem Windows, Lumiu 1520 sam upravo oglasio, koga eventualno zanima - PP

Srecno, deda i ja smo resili da mu damo jos godinu dve fore pa cemo ti se pridruziti...

Toliko los da za fon star 3 god uzmes 200 evra a nov sa 2 god garancije moze da se nadje za 300 evra :D

Sent from mTalk Lumia 640XL

Ok, ti kad može - nađi. I isto tako nam javi kad pokloniš nešto što si lepo platio.

Toliko los da za fon star 3 god uzmes 200 evra a nov sa 2 god garancije moze da se nadje za 300 evra :D

Sent from mTalk Lumia 640XL

Hahaha!
Srbistanski optimista!
Lumia 950 već može da se nađe za 200-230€.

Sent from mTalk Lumia 950xl

200-230? Lumia 950? Probaj... Ako već pišeš nešto na moj račun, ako mi se dobro čini, budi bar jasniji da se meni obraćaš. I povedi računa o rečniku. Šta god ti to "srbistanski optimista" značilo.

Moderacija, ovde može svako da prospe šta hoće izgleda?

Poslednja izmena:
Da li je moguce da se za tel star 3 godine trazi 200 evra???Miskonius je u pravu,nove l950 su sad bas povoljne.

Vrh Dno