Šta je novo?

Windows (phone) 10

Zamrlo je zato sto razni upadaju i troluju, tema je sve vise gubila smisao, i ljudi polako dizali ruke od nje. I meni licno dojadilo da pratim i trazim koristan post u moru spama. Naravno ima i puno onih koji su presli na druge platforme, s'obzirom na poznato stanje Windowsa.

Ja i dalje koristim i koristicu

Sta vise pisati kad sve radi kako treba,ljudi nemaju potrebu da gube vreme po forumima jer verovatno nemaju nikakvih problema.Evo i nekoliko mojih prijatelja/rodjaka koriste razne modele i niko se ni na sta ne zali.Inace,pratim oglase na kp i primecujem da se dosta prodaju win telefoni,iako mozda deluje da su retki,vidim da ih je mnogo prodato.

Sta vise pisati kad sve radi kako treba,ljudi nemaju potrebu da gube vreme po forumima jer verovatno nemaju nikakvih problema.Evo i nekoliko mojih prijatelja/rodjaka koriste razne modele i niko se ni na sta ne zali.Inace,pratim oglase na kp i primecujem da se dosta prodaju win telefoni,iako mozda deluje da su retki,vidim da ih je mnogo prodato.

Pre ce biti da su otisli zbog ovakvih komentara.
Sve radi kako treba.. ne znam kako te nije blam da to izgovaras. Bio sam mozda i najveci entuzijasta za Win jer sam lud i volim 'da se izdvajam' ali brate smesno je. Ne znam odakle poceti da nabrajam koliko je vece uzivanje koristiti neki od novijih Androida, ili iOS.. Cak i da zanemarim horor bagove koji su poceli da mi se desavaju i koji su me gurnuli preko ivice.

Poslednja izmena:
Sta vise pisati kad sve radi kako treba,ljudi nemaju potrebu da gube vreme po forumima jer verovatno nemaju nikakvih problema...
A tweaks...? ;)
Zbog ovoga ja posećujem forume, nemam neke probleme u radu, jedino mi fale neke stvari, pa se dovijam :)
Nastavljam dalje, doduše još sam svež s win phone, pa imam volje. Razumem koji su izgubili entuzijazam :)

Sent from mTalk on W10M

Ja sam se malo vratio na win8.1. Ipak jako stabilan i kompletan u odnosu na win10. Ne budi zelju za cackanjem...ali radi brzo pogotovu sa 1mb RAM. Fale neke stvarcice i to je tacno. Kad mi dosadi vracam se na win10, taman za neki novogodisnji update. A mozda i aktiviram stari Samsung S duos 2, istice mu ug.obaveza u telenoru pa mogu da ga otkljucam.

Sve radi kako treba.. ne znam kako te nije blam da to izgovaras. Bio sam mozda i najveci entuzijasta za Win jer sam lud i volim 'da se izdvajam' ali brate smesno je. Ne znam odakle poceti da nabrajam koliko je vece uzivanje koristiti neki od novijih Androida, ili iOS.. Cak i da zanemarim horor bagove koji su poceli da mi se desavaju i koji su me gurnuli preko ivice.
Ti si prezahtevan i sta god da urade ,naci ces neku manu,ne spadas u prosecne korisnike koji su zadovoljni samim tim sto telefon mogu da koriste za neke obicnije stvari ...

Ti si prezahtevan i sta god da urade ,naci ces neku manu,ne spadas u prosecne korisnike koji su zadovoljni samim tim sto telefon mogu da koriste za neke obicnije stvari ...

Ja sam prosečan korisnik, od universary update-a ga koristim, znači Viber, Whatsapp, Facebook i Messenger (koji rade shit, znam znam, loš port sa iOS-a), Egde, Tapatalk, Core Player, Deezer i Mytube. I vuče se. Osetno se vuče, baterija loša u odnosu na 8.1. Vizuelno mi je miljama u odnosu na Android, ne volim šare ilo, ovo je baš potaman... I ovaj zadnji bug sa porukama me baš smorio...

Jedini bug koji sam primetio jeste da se nekad restartuje kad aktiviram kameru preko posebnog dugmeta sa strane. Aplikacije nisu uradjene tako kvalitetno kao za Android i Ios, ali nije OS kriv za to. Za mene je dobar jer je brz kao Ios ali opet nije toliko zakljucan kao isti. Moze da se rade neke stvari koje meni savrseno odgovaraju,za koje korisnici androida i ne misle da su nesto specijalno. Gledao sam na internetu da mogu da se instaliraju aplikacije sa androida. Nisam probao, za ono za sta najvise koristim, radi kao sat. Win8.1 je imao nesto bolju bateriju,no, verujem da kako vreme bude prolazilo, i ova verzija ce da se ispegla. Sve u svemu, nastavljam da ga koristim kao primarni telefon.

Ja sam se malo vratio na win8.1. Ipak jako stabilan i kompletan u odnosu na win10. Ne budi zelju za cackanjem...ali radi brzo pogotovu sa 1mb RAM. Fale neke stvarcice i to je tacno...
U pravu si za 8.1.
Naoružao sam se svim alatima za deploy, telefoni mi registrovani, mogu da ubacujem apix,xap na sva tri fona L920 je na 8.1, L925 je hackovan na L830 W10M i MS 550. Samo što neke prolaze neke ne.
Konkretno imam .xap tapatalk ali neće da prodje na 8.1, a neka koja mi ne važna prodje. Upro da ubacim Here Drive na W10M zbog srpskog glasa, našao xap instaliram ali neće da radi itd. Pratim XDA i neke poljake, iskustva su različita, od fon do fona. Tako i različite tehnnike ubacivanja, Da li kao reg file, appx, xap. Za sada mi zanimljivo :)

Poslednja izmena:
I dalje telefon radi korektno osim aplikacija fb i mesinger koje se sporo učitavaju. Udaljio sam se zbog preteranog trolovanja i nepotrebnog dokazivanja da telefon radi ok, naravno ima onih kojima ne radi kako treba i njima ostavljam prostor da nađu rešenje za probleme koje imaju.

Soilent Green is People

Jedini bug koji sam primetio jeste da se nekad restartuje kad aktiviram kameru preko posebnog dugmeta sa strane. Aplikacije nisu uradjene tako kvalitetno kao za Android i Ios, ali nije OS kriv za to. Za mene je dobar jer je brz kao Ios ali opet nije toliko zakljucan kao isti. Moze da se rade neke stvari koje meni savrseno odgovaraju,za koje korisnici androida i ne misle da su nesto specijalno. Gledao sam na internetu da mogu da se instaliraju aplikacije sa androida. Nisam probao, za ono za sta najvise koristim, radi kao sat. Win8.1 je imao nesto bolju bateriju,no, verujem da kako vreme bude prolazilo, i ova verzija ce da se ispegla. Sve u svemu, nastavljam da ga koristim kao primarni telefon.
Upravo tako.Dugo godina sam koristio android,imao raznoraznih problema i sasvim slucajno kupio win telefon.Zaljubio sam se u startu u taj sistem i nemam nikakvu zelju da ga menjam jer sam potpuno zadovoljan kako radi.Svi imaju problema,da se ne lazemo ali ja sam se resio nekih koje sam ranije imao na androidu i koji su me udaljili od tog Os-a.Nisam superzahtevan,ne drndam telefon po ceo dan ali za ono sto meni treba,odlicno radi i nemam bas nikakvu zamerku na njega.

Od toliko korisnika niko da pomogne dečku koji je konkretno pitao?

Enemoon ne mislim na tebe ti si odgovorio [emoji106] .

A ovde očigledno samo meni baguju poruke od zadnjeg update-a te aplikacije.

Plus ova nebuloza:

a081a81957a07a7e90f28341825d1a7b.png

Ime kartice ispod svake poruke u notifikaciji, ispadne da mi telenor/mts pišu stalno :)

I Tapatalk puče u editovanju ovog posta, prilikom ubacivanja fotografije. Multitasking na lumiji 535 zaboravite. Poljubiće ona zid uskoro, vidim ja :)

Sent from Tunguzija.

Poslednja izmena:
Kolega meni radi na sva tri dobro. L925 i 550 su na 393.448 zvanični.

@ Cvoruga
Recimo, ja bih da pomognem dečku ali ne znam, a ti ?

Poslednja izmena:
Ne znam ni ja, da znam odgovorio bi.
Pristojna app bila, falilo joj još kanala i link ka IMDBu i bila bi odlična, ja par puta pisao liku da ubaci međutim ništa.
Bedak da se gase tako dobre naše aplikacije kojih nema puno.

Zamrlo je zato sto razni upadaju i troluju, tema je sve vise gubila smisao, i ljudi polako dizali ruke od nje. I meni licno dojadilo da pratim i trazim koristan post u moru spama. Naravno ima i puno onih koji su presli na druge platforme, s'obzirom na poznato stanje Windowsa.
Da da...vrlo je moguce da je zbog toga. Inace bi tema sa tri coveka koji su idalje ostali na wp bila vrlo ziva.

Ne znam ni ja, da znam odgovorio bi.
Pristojna app bila, falilo joj još kanala i link ka IMDBu i bila bi odlična, ja par puta pisao liku da ubaci međutim ništa.
Bedak da se gase tako dobre naše aplikacije kojih nema puno.

Bedak jeste, bilo potencijala ali...sve ispričano. Smorio me Android, nov sam, prosečan korisnik, svideo mi se keramičarski zanat, strpljenja, vere imam te će vidmo.

Microsofte, ***, jel moguce da imas botove u srbiji..
Pogresno ih nazivas,to su ljudi koji stoje cvrsto nogama na zemlji,znaju gde se nalaze i ko su i koji kad kupe telefon ne ocekuju da su dobili teleport masinu i naravno onda i ne kukumacu zbog toga.Znaci,ne botovi vec svesna i razumna ljudska bica.:)

Poslednja izmena:
Bot je ko ili sta? Iako sam zadovoljan korisnik ne smatram sebe botom iako se javljam sa pozitivnim komentarima o MS-u ali i da me smeste u tu kategoriju ja opet zadovoljan korisnik kako god da okreneš telefon OK radi posle skoro dve godine. Verovatno bih ja bio zadovoljan i sa nekim drugim uredjajem pod uslovom da radi kako treba. Samo konstatujem da sam nakon šest meseci korišćenja ćerkin 5s posalo u servis zbog čestog restarta!? Odobrili su zamenu za drugi uređaj ok je servis ali od jabuke to nisam očekivao da se restartuje sama od sebe ali opet pored toga ja nisam besan i ne pljujem po jabuci isto bi bilo sve i da mi nisu prihvatili zamenu uredjaja ... dešava se taj problem sa restartom

Poslednja izmena:
Pa dobro... Jabuka se restartuje sama od sebe, WP moraš lično da restartuješ. Na znam šta je bolje od ta dva..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Podrzavam .

Sent from mTalk

Enmon pre 3 dana napisao da ima sitnih bagova na fonu, sad kaze da radi bez ikakve mane :D

Enmon pre 3 dana napisao da ima sitnih bagova na fonu, sad kaze da radi bez ikakve mane :D
Alo,na fast insideru sam,tu sam dobrovoljno usao sa predznanjem da je moguce da nesto ne radi kako treba.A i da nisam,to je toliko sitno i retko da je savrseno u odnosu na samsung note koji sam ranije koristio.Rekoh malopre da sam dovoljno razuman da znam da telefon bez ikakve mane jos niko nije napravio.Sta te jos zanima?

Poslednja izmena:
Najjače što na konkretno pitanje o aplikaciji niko nije odgovorio, ali kad treba da se napišu besmisleni i netačni hvalospevi MSu i WPu odma ista ekipa piše [emoji23] .

Znači moderacija ladno briše postove gde se nađe uvređena ili prozvana!
I nemojte mi te fore " post nema veze sa temom"! Jer ako će mo tako onda bolje izbrišite 50%poruka u ovoj temi!
A niste brisali postove članova koji imaju preko 2000 postova a koji u istim vređaju, omaložavaju i podsmevaju se drugim članovima i to pogrdnim nazivima!

Izvinite SMARAČI, nisam vas prepoznao!
Očigledno je to tako kad BOTOVIMA daš vlast!

Sent from mTalk

Kao sto rekoh vec jednom, samo report ili mi posaljite pm ko god dodje da omalovazava i vredja.
Meni si IOS android i Windows isti potpuno.

Nazad
Vrh Dno