Šta je novo?

Windows (phone) 10

Sad sam tek primetio da status o slanju SMSa ispisuje ispod poslate poruke, a ne kao ranije u posebnoj poruci. A ubih se da nađem što nema Reporta! [emoji1]

Sent from 640

Da li je to namešteno po difoltu ili moram da otčekiram sms report?

Mala šansa, ali da isključiš pristup location servisu (GPSu) ako ga to zbunjuje, ili background activity... pa start.

Nista ne pomaze..cak mi je kad udjem u spisak svih aplikacija, kod aplikacije vreme samo kvadratic, bez onog sunca u njemu.

Sve mi se ovo desava od sinoc, kad sam azurirao sve aplikacije izmedju kojih je bila i ova aplikacija

Kao da se nije pravilno instalirala. Ali ta se često updatuje, sačekaj sledeću verziju...

Edit: ... a pomaže i kada se požališ developerima, daš manje zvezdica uz komentar i tako to.

@tosans
Meni je tako nakon instaliranja, mada i u opcijama mi stoji čekirano.

Sent from 640

Izgleda da samo nas dvojica imamo problem sa MSN Weather..live plocica cas radi cas ne..vise ne radi. U aplikaciju ne mogu da udjem..bas i ne bih radio hard reset zbog nje..

A dal me nervira nervira me opasno...kako ono bese soft reset ?
Što ne probate The Weather Channel aplikaciju?

Sent from mTalk

Kao da se nije pravilno instalirala. Ali ta se često updatuje, sačekaj sledeću verziju...

Edit: ... a pomaže i kada se požališ developerima, daš manje zvezdica uz komentar i tako to.

Pazi kad sam je uspesno azurirao tek iz 2-3 puta...krene, stigne do skoro kraja i onda prijavi gresku..pokusajte ponovo

Nista onda..sacekacu nov update, a mozda padne i neki komentar

Problem.je što se uvek posle velikih ažuriranja, kao kad je stigla desetka, pa i sad kad je ovo ažuriranje, da je veliko opterećenje prodavnice/servera. Uvek se dešava sporije skidanje, prijavljivanje grešaka itd.....dobar deo aplikacija se ne ažurira kako treba, i onda kad prođe par dana sve počne da radi normalno.

Sent from 640

Ne inatim se ja nikome, zabole mene za MS, koristim Note4 kao primarni uređaj,
ovaj raspad sistem ću da dam ćaletu sad, za njega dosta, ima dugme za kameru i udri.
Ali mi je neverovatno da i posle toliko laži i praznih obećanja i ponovo nezavršenog osa
pojedini ovde i dalje nalaze opravdanje za MS, pa *** ja ne znam šta je to,
da li nemate love za drugi uređaj pa tešite sebe ili vas plaćaju, šta god, što se mene tiče MS dizgori.

Ja se svakako trudim da budem objektivan samo. Nisam ni mislio da branim Microsoft, samo reko ga bi radije koristi third party app nego sa se vratim na 8.1. To ne znači da ne ode i meni na živce što nemamo radio niti navigaciju na srpskom.

Evo, probao danas s devojkom Radio FM Phone, i neće da joj se radio pusti. Meni lepo radi, ali njoj baguje. Ne znam za ostale aplikacije, ali malo nešto sam ih probao, i ispada da je ova koju sam naveo najfunkcionalnija, a njoj ni ta ne radi. Ostale neke ni meni ne rade kako treba, ili su prosto gluplje i od onih što smo imali na Symbian-u... A i Radio FM Phone je gluplja od svih tih, samo što bih rekao "hajde, ok", da radi ona kako tako.

Treba i za radio da ih smaramo, da Doni opadne kosa koliko bi joj bili dosadni. :) Eto, devojka kupila telefon s radiom, i nema izgleda NI JEDNU funkcionalnu aplikaciju za njega.

Nije ni developerima lako.
Čekam već 4 dana novi ProShot Win10 (koliko znam, najkompletnija camera app). Zbog neke greške u MS nalogu developer ne može da postavi program na Store, niti oni umeju da nađu problem.
A baš mi treba ovih dana...

Nije ni developerima lako.
Čekam već 4 dana novi ProShot Win10 (koliko znam, najkompletnija camera app). Zbog neke greške u MS nalogu developer ne može da postavi program na Store, niti oni umeju da nađu problem.
A baš mi treba ovih dana...

Bas sam se pitao sto je nema jos, znam da je trebala da bude u ponedeljak.

Sad sam na 10.0.10586.107 i neće da mi apdejtuje na .67, prijavljuje grešku.
Šta da uradim?

Ajmo ljudi, nemoj da ste lenji, xaxaxaxa
@gari
M3oxLq9.jpg

Sent from 640

Poslednja izmena:
@enemood To je, koliko vidim verzija za 8.1, a trebala je da izadje ProShot za Windows 10 (Mobile). Ne znam, valjda ta nova treba da bude i univerzalna, no nisam siguran.

@cvoruga Nadam se da ce povuci sam noviju verziju, tj. da je to sad samo do servera. Bilo je ranije da su neki imali problema pri nadogradnji - nadograde se na .107, pa da nece nikako da povuce noviju verziju. Ne znam sta je tacno pomagalo, ali jedno resenje kojeg se secam je bilo da se vrati na 8.1 sa wdrt, pa bez ikakvog podesavanja odmah na w10m, pa hard reset, pa odmah sledeca nadogradnja. Mozda bi tebi pomoglo da uradis hard reset samo, nadam se da ne moras ovo sa wdrt, ali mozda je i do servera sto su vec drugi komentarisali.

Poslednja izmena:
I da postavim jos jedno pitanje vezano za l650...

Jel ima neko kome radio na l650 radi sad nakon instalacije Redstone-a? Mislim, jel nikome ne radi, jel skoro nikome ne radi, ili jel samo po nekom ne radi? Devojka probala sve moguce aplikacije za radio, i ni sa jednom joj radio ne radi. Nije joj mnogo bitno, ali gledala je da kupi telefon koji ima radio, i bas bi bilo retardirano da joj ne radi.

L950 nikad nije radio, L650 imala FM radio, sad nema i ne radi sa postojećim aplikacijama... Glupo!

@čvoruga
Koju grešku..? Error code?!
0x80070570

Sad mi piše Tehnical Preview, ja nešto ne znam da sam se prijavljivao na Insider :D .

Najgore mi je što .107 dobro radi ali je pola menija na srpskom pola na engleskom,
ne bi ga ni dirao da nije toga, ali ću sad uz tekmu da opalim jedan HR pa da probam ponovo,
možda su proradili serveri, možda je prošla gužva.

L950 nikad nije radio, L650 imala FM radio, sad nema i ne radi sa postojećim aplikacijama... Glupo!

Jel su oni ista rekli povodom ovoga? Ajde de ako l950 svakako nema FM radio, ali ovo sa l650 bi mogla biti greska, i bilo bi dobro da barem potvrde da je greska u pitanju.

Ja na L640 koristim Radio FM Phone i radi OK. Nisam čuo da su izbacili podršku za radio u firmware-u na L650.

Kod mene definitibno radi na L650. Menjao slušalice i tek sa trećim proradilo. Redstone je u pitanju.
Sad ću da probam još neki FM program.
Dakle, FM Radio RADI NA L650

Imam Lumiu 640ds jos nisamdobio updatestoji na onom .545, sada provjeravao kaze up to date :)

Sent from mTalk

I meni radi ova zamenska app fm radio na l640

Sent from ass

sinoć oko ponoći skinem telefon sa punjača,100% pun,jutros u 8 4% ostalo,ja sve gledam jesam li ga punio?!!!!!!pokazuje da je lock screen potrošio svu bateriju,zabranim mu rad u pozadini i od nekih 10-11 sati sa 72% pao na sad 52%.do tog mi je baterija bila odlična na redstonu,baš je fino držala bez problema sa upaljenim mobilnim podacima i wifi stalno,lumia 830,poslednji prewiew build.nadam se da je uspelo to što sam zabranio lock screen u pozadini

Ako vam se žuri, trebalo bi odmah da stigne preko insajder Release Preview. Samo izađete nakon instalacije iz insajder programa i to je to.

Hvala za odgovore vezano za radio. Onda je kod nas to problem - ili u prikljucku u telefonu, ili da probamo sa drugim slusalicama. :)

Eee zaboravih da napisem jutrosnji bag ,naime nisam imao namesten alarm al je tel odlucio da me probudi u 8 ujutru ,inace alarm je mogao da se iskljuci na dissmis samo na sekund i onda ponovo sve dok nisam restartovao tel :D

Sent from mTalk

Nazad
Vrh Dno