Šta je novo?

Windows (phone) 10

Da li se još nekome dešava da se na telefonu posle nekog vremena sam gasi WiFi? Uzela devojka lumiju 650, sad samo kaže da joj se ovo dešava. Instalirala je Redstone. Jel možda može to da bude i do nekih podešavanja? Mada, rekao bih da ne.

Inače joj je sve super - to kad izuzmemo.

Ima opcija da se sam ugasi posle odredjenog vremena i moras sam rucno da upalis opet, i mene je to bunilo kad sam instalirao wp10.
@gari @darkmagician Hvala za odgovor malopre, strpicu se jos malo :D

Sent from mTalk on Lumia 640

Hvala na odgovorima. Još samo da nađem ta podešavanja. :) Idem da ima da se opet pali posle određenog vremena, za ovo nisam znao.

Instalirati ovaj jubilarni apdejt ili ne to je sada moja dilema.

Instaliraj, mnogo je ispeglaniji od trenutne verzije.

Imam Lumiju 950 inace.

Lumiu pardon

Pre 20-tak dana sredjivao sam kontakte i sklanjao neke fotke sa kontakata..u pocetku su se i dalje prikazivale na live plocici da bi se nakon 24h izbrisale ( valjda je pala neka sinhronizacija ).

Malopre uzimam telefon i ladno vidim da su mi se sve izbrisane fotke sa kontakata vratile...

Format sata na 8.1 je pravilan, između cifara je : a na 10ki . (tačka), što je nepravilno.
Pored svega ni to nisu ispravili.
kod mene je isto bila tačka na satu a u podešavanjima sam namestio na dve tačke između.
Inače mi je region srbija a jezik engleski, zbog Cortane.

Za bateriju
Tačno je prošlo 12sati rada mog telefona od skidanja sa punjača. Baterija na 45%. Konstantno uključen 3g ili wi-fi, lokacija ( koriste je samo odabrane aplikacije) , surf, kuckanje,sinhronizovanje 2 naloga,cortana, mtalk i igranje sa podešavanjima, jedno desetak puta ga restartovao. 3 sata je imao fazu mirovanja. Neki prosek kod mene i sa starim nadogradnjama.
Znači nemam taj battery drain !

Stavi ću da ubace opciju isključi info ekran kad je spojen na punjač...
@Gari
Uđi u wifi podešavanja, tamo ima da se wifi podesi, ali suprotno onome što si napisao.
Kad ugasiš wifi, pojavi se podešavanje "ponovo upali za 1h" i druge opcije,vezane za paljenje, ne gašenje!

Na prethodnoj verziji nisam mogao, na ovoj sam samo ušao u datum i vreme i cekirao i odčekirao format 24 i samo se pojavilo

uNSkCog.jpg

j2Irx71.jpg

Kad stoji npr u Regional format serbian latin stakaće ti TAČKA a kad staviš serbian cirilic stajaće DVE tačke!
Znači tu je caka.

Ima dva problema.

1. Ne skalira kako treba tekst na srpskom kako treba na nekim mestima, ne vidi se ili samo deo.
200% koliko preporučuje isti problem je bio od početka sa TH2.

2. Kad sam smanjio privremeno skaliranje, i vratio ga nazad sve na start meniju je ostalo smanjeno. Sad ne znam kako da ga vratim nazad. Ima li rešenje?

Edit: Drugi problem ne postoji, nekako se aktiviraolo more tiles, vratio sam na less. :D

Poslednja izmena:
jel probao neko da stavi regional format serbian cirilic pa kako onda rade mape?na latinici nema glasa,možda bi sa ćirilicom radilo?traži mi ponovno pokretanje kad promenim format,e sad jel to hard reset ili samo restart?

jel probao neko da stavi regional format serbian cirilic pa kako onda rade mape?na latinici nema glasa,možda bi sa ćirilicom radilo?traži mi ponovno pokretanje kad promenim format,e sad jel to hard reset ili samo restart?
Ma nikako ne rade,samo kad se podesi na usa ili uk region i glavni jezik engleski,onda cortana govori na engleskom navigaciju.
To je samo restart kad menjas format.

Poslednja izmena:
Ne radi mi MSN Weather app, tj neće da uđe u nju ?
Još neko sličan problem ?
Što se tiče starih bug-ova na L830 ( gašenje ekrana i paljenje kao i treperenje pri vrhu ) je izgleda sređeno.

Radio fm phone je dobra app za radio, samo da ubace rds i biće okej :)

Ne radi mi MSN Weather app, tj neće da uđe u nju ?
Još neko sličan problem ?
Što se tiče starih bug-ova na L830 ( gašenje ekrana i paljenje kao i treperenje pri vrhu ) je izgleda sređeno.
Na mojoj 830 ekran se i dalje povremeni gasi. Weather mi radi normalno.

Sent from mTalk

Super. :)

Uzgred, jel se desavalo nekome da nece da mu telefon primeti slusalice?

Super. :)

Uzgred, jel se desavalo nekome da nece da mu telefon primeti slusalice?

da meni ali to je kratko trajalo, tj probao sam neke druge koje je odmah detektovao i nakon njih ponovo probao te koje nije i njih je detektovao posle sve bilo OK

Hvala, to je svakako utesno. :)

A sa kojim je to telefonom tacno bilo?

Nazad
Vrh Dno