Šta je novo?

Windows (phone) 10

A da ti problem možda ne pravi ruter? Ja imam w10 i iptv net za sada je ok što se tiče wifi i neta. Ranije sam imao problem da kada se javim na fiksni telefon internet se prekine :/
Ne bih rekao da je do rutera...imam jos dva moba i tablet u kuci povezani na isti ruter i to se ne desava. Nije se desavalo ni na pc od instalacije w10 pa evo do ovog poslednjeg update od pre par dana. Zato kazem da nisu nesto zeznuli sa tom nadogradnjom...

Moguće je da su zeznuli nešto sa nadogradnjom, ali de mi kaži kad ti se taj problem dešava? Jel ima neki određeni period ili je random?

imam lumiu 640 xl i u njoj je microsd kartica od 16 GB. hteo bih da je zamenim sa bar 32GB karticom. naravno, već je podešeno da sve skladišti na karticu. da li je provereno rešenje, da kada uzmem novu memorijsku da ugasim tel izvadim ovu od 16 i ceo sadržaj sa čitačem kartica prekopiram na novu i upalim opet tel. kontam da je tako najbolje?

imam lumiu 640 xl i u njoj je microsd kartica od 16 GB. hteo bih da je zamenim sa bar 32GB karticom. naravno, već je podešeno da sve skladišti na karticu. da li je provereno rešenje, da kada uzmem novu memorijsku da ugasim tel izvadim ovu od 16 i ceo sadržaj sa čitačem kartica prekopiram na novu i upalim opet tel. kontam da je tako najbolje?
Ne znam da i ima neko pravilo. Ako nemaš aplikacije na kartici, rekao bih da nema šta da se brineš. Ja sam do sad kopirao sve sa nje dok je u telefonu na komp, pa zamenim kartice, i onda na praznu koja je sad u telefonu snimim ono sve sa kompjutera.
Ne znam samo kako bi se ponašao ako ima instaliranu aplikaciju na kartici... Logično mi je nema problema, ali ne mogu biti siguran dok ne jednom probam. :)

Ja sam nedavno menjao sd kartice, to sam uradio tako što sam sa sd kartice koja je na telefonu prebacio na komp pa izvadio iz telefona. Ubacio novu pa uradio format gde je tel kreirao potrebne foldere i nakon toga sa kompa vratio sve što sam hteo. Aplikacije koje su bile instalirane na staru sd karticu nisu funkcionisale ali nakon ponovne inst sve je bilo ok.

Poslednja izmena:
Pisao sam u Feedbacku da se korisnicima sa nepodrzanim modelima omoguci da ipak nadograde telefon na W10M. Mozete posetiti ovaj link svojim Windows telefonom (ili Windows 10 racunarima), i udeliti svoje pluseve ako se slazete s ovim. :)

Offer Windows 10 Mobile for unsupported devices too

Poslednja izmena:
Oce sutra malo. Kao sto sam ja dobio Call recording na 640 za 6 meseci kukanja na feedbacku, tako i stariji modeli dobijaju W10.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Oce sutra malo. Kao sto sam ja dobio Call recording na 640 za 6 meseci kukanja na feedbacku, tako i stariji modeli dobijaju W10.

Sent from my m2 note using Tapatalk
Znam, ali reko bar da probamo... Inače ko bude hteo, pun YouTube uputstava kako da se uradi nadogradnja na ovim telefonima. Bezveze, to im nije nikakav napor da vrate ove telefone na insajder, a i ako rade lošije - eto, imaju ljudi izbor. Malo laga i opcije, ili sistem koji radi glatko, ali polako umire... I to je svakako dovoljno da se ljudi motivišu da kupe nove telefone, ali ih ne ostavljaš na cedilu.

Malo glupo pitanje ali da li je moguce ostvariti internet vezu na racunaru putem windows10 mobilnog telefona?

Jeste, samo uključi wifi emiter, mobilni hotspot, koji će sa tvoje mreže emitovati signal wifi.

I dalje me zeza paljenje mobilnog neta, uredno svetli a nema signala.
Ko napisa da koristim avio režim tastatura mu se pozlatila, brzo i lako rešenje.
MS dizgori.

Kod mene isti bug. Cim stoji (mobilni net) duze od 24h ugasen, nece da upali. Paljenje i gasenje Airplane moda na 3-4 sekunde uvek resi stvar. L930 14393.67

Danas pretpostavljam izlazi Anniversary Update za Mobile, danas i juče i na Insider-u dosta update-a za sistemske app, to se dešava samo kada izlazi neki važan build. Pošto novih build-ova neće biti pre puštanja AU, znači da bi danas u 19h mogao biti pušten AU.

Hoce li trebati HR ?

Sent from ass

Dobio sam mail od Windows Insider, krece Anniversary update

Sent from mTalk on Lumia 640

Nisam siguran da u tom mejlu pominju Windows 10 Mobile. Kaže "kao što znate, Windows 10 Anniversary je tu...". Osim ako nije u pitanju isti mejl, ili ako mi nešto promiče.

Microsoft zeloti iz Indije me ubeđuju da je battery drain i gubljenje konekcije sa ruterom ispravljeno sa AU, samo ne znam dal da im verujem.

Nekakvi insideri koji odgovaraju 15s pošto pitam nešto Donu Sarkar.

nisam mogao da dočekam zvaničan rs1 pa sam pre desetak dana prešao na fast insajder, ako može neko da mi kaže da li je ovo najnovija verzija?(screeshot 5) + izgleda da je neki bag kada proveravam apdejte nema ništa a kada uđem u insajder, pa prvi koraci, prikaže da nema neta iako je i wifi i mob. net uključen? da li je zreo sa HR?(što bi me zaista mrzelo..

Prilozi

• wp_ss_20160816_0001.png
    wp_ss_20160816_0001.png
    118.5 KB · Pregleda: 79
  • wp_ss_20160816_0002.png
    wp_ss_20160816_0002.png
    90 KB · Pregleda: 76
  • wp_ss_20160816_0003.png
    wp_ss_20160816_0003.png
    90.6 KB · Pregleda: 70
  • wp_ss_20160816_0004.png
    wp_ss_20160816_0004.png
    115.2 KB · Pregleda: 80
  • wp_ss_20160816_0005.png
    wp_ss_20160816_0005.png
    124 KB · Pregleda: 79
Poslednja izmena:
Ko su ti zeloti?

Ne znam, ali mi bas zelimo da nas cene i postuju svi u inostranstvu jer mi smo mi, a sami dajemo razne epitete drugima koji mozda i vise vrede nego mi. :) (Da li vrede vise od nas ili ne, u to ne ulazim.)

nisam mogao da dočekam zvaničan rs1 pa sam pre desetak dana prešao na fast insajder, ako može neko da mi kaže da li je ovo najnovija verzija?(screeshot 5) + izgleda da je neki bag kada proveravam apdejte nema ništa a kada uđem u insajder, pa prvi koraci, prikaže da nema neta iako je i wifi i mob. net uključen? da li je zreo sa HR?(što bi me zaista mrzelo..

Da, to je najnovija verzija. Za HR ne znam. :)

Nazad
Vrh Dno