Srle22
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.11.2012
- Poena
- 225
Aj reci da zezaš...
Znači to što sam imao 640ku, što oko mene imam dve 550ke i od skoro jednu 830ku i sva 4 pate od istog problema ne predstavlja dovoljno iskustva sa sistemom? Na svakom pucaju aplikacije, konstantno se gase u pozadini, refrešuju se pod lock screenom ili kada se prebacuje iz jedne u drugu. Kad se sveže butuje sistem radi par sati normalno i onda se ušlogiraju. Jednostavno nisu u stanju da drže aplikacije u RAMu ili kao što rekoh fali im RAMa.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Sama cinjenica da si ovako nesto napisao dokazuje da ne razumes o cemu pricamo kada je u pitanju hardware koji zahteva OS za normalno funkcionisanje. Dakle WIN10 je manje zahtevan po pitanju hardware-a u odnosu na Android 6.0.1(mislim da je to oznaka). A sto se tice samih aplikacija, svaka od njih ima odredjene "system requirements" neophodne da bi normalno funkcionisala. Nadam se da je sada jasnije.
Primer: Na telefonu tehnickih karakteristika istih kao Lumia 550 (posto rece da imas ovaj telefon), Android 6.0.1 ce raditi sporije nego WIN10 na pomenutom telefonu. Sad jos nadji slican uredjaj sa Androidom pa uporedi.